Barion Pixel Elizabeth Olsen gyilkosként tér vissza – Íme a Szerelem és halál első előzetese – Coloré

Elizabeth Olsen gyilkosként tér vissza – Íme a Szerelem és halál első előzetese

2023. 02. 17.

Miután ő alakította az ördögi skarlát boszorkányt a „Doktor Strange az őrület multiverzumában”, Elizabeth Olsen új kihívások elé nézett és egy tőle szokatlan, ám annál jobban várt szerepben mutatja meg színészi tehetségét.

Elizabeth Olsen már többször bizonyította, hogy akárcsak híres testvéreiben, Mary-Kate és Ashley Olsenben, benne is ott van az a rendkívüli adottság, hogy elvarázsolja a nézőket. Számos ismert szerepe után most azonban egy megtörtént esetet feldolgozó minisorozatra mondott igent, amely Candy Montgomery életét és gyilkosságát dolgozza fel. A nőt 1980-ban vádolták meg, méghozzá azzal, hogy hidegvérrel megölte szomszédját, egyben volt szeretője feleségét, Betty Gore-t.

Elizabeth Olsen
Forrás: Northfoto

Az eset nemrég a Hulu-n is kapott egy több részes szériát Jessica Biel főszereplésével, ám az HBO Max által tető alá hozott produkció egy teljesen más megvilágítást kap majd a sztori, ezáltal pedig az is, mi vezetett a szörnyű tragédiához.

Elizabeth Olsen
Forrás: HBO Max

A „Szerelem és halál” címet viselő sorozatnak pedig végre kijött az első rövid előzetese is, amelyről annyit már tudni, hogy 7 epizódos lesz, illetve április 27-én debütál a streaming platformján.

A David E. Kelley („Big Little Lies”, „Nine Perfect Strangers”, „The Lincoln Lawyer”) által rendezett „Szerelem és halál” szinopszisa szerint Candy (Elizabeth Olsen) és Pat Montgomery, valamint Betty és Allan Gore igaz történetét meséli el – két templomba járó házaspár nyugodt kisvárosi életét mutatja be, amíg egy házasságon kívüli kapcsolat arra nem késztet valakit, hogy fegyvert ragadjon. Nemcsak a történetben, hanem a való életben is viszonyt folytatott a gyilkos Candy Montgomery, illetve az áldozat férje, Allan Gore, ám itt még nem ér véget a történet, ugyanis Candy és Betty barátnők voltak…

1980. június 13-án Betty-t meggyilkolva találták meg saját otthonában, amit 41 balta ütés okozott. A gyanú gyorsan Candy-re terelődött, aki önvédelemre hivatkozva felmentést kapott. Persze a való életben ennél bonyolultabb volt a tragikus eset, amelynek okára és a cselekmények megfelelő és pontos kibontására vállalkozott a sorozat.

A sorozatban Elizabeth Olsen mellett olyan színészeket láthatunk, mint Jesse Plemons, aki Allan Gore-t alakítja, Lily Rabe-t Betty Gore-ként, Patrick Fugit pedig Pat Montgomery szerepében.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: HBO Max
0 /eletmod/sztarok/elizabeth-olsen-gyilkos-szerep/