Barion Pixel Dobtunk egy hátast Sylvester Stallone lányaitól – Coloré

Dobtunk egy hátast Sylvester Stallone lányaitól

2021. 06. 17.

A színész híresen büszke arra, hogy három lány édesapja.

Sylvester Stallone egyik szeme sír, a másik nevet, ugyanis legkisebb lánya, Scarlet is felnőtt nő lett, legalábbis, ami az érettségit illeti.

Creed European Premiere
Forrás: northfoto.com

A jeles nap alkalmából egy képet is megosztott a lányai és a felesége társaságában, így mindenki számára világos lett, hogy miért is szeret annyira lányos apa lenni a színész. Stallone számos interjúban elmondta, hogy más apákkal ellentétben ő nagyon élvezi, hogy három lányt is kapott az élettől. Nagyszerű kapcsolat van köztük, rengeteg programot csinálnak együtt annak ellenére, hogy már mindannyiuknak megvan a maga élete, arról nem beszélve, hogy csodaszép külsejüket is örökölték a sztár feleségétől, Jennifertől.

A két idősebb lány – Sophia (24) és Sistine (22) – egyébként modellkedéssel keresnek pénzt az egyetemi tanulmányaik mellett, így nagy valószínűséggel a 19 éves Scarlet is hasonló terveken töri a fejét. A közös kép természetesen pillanatok alatt nagy kedvence lett a rajongóknak, amelyhez a színészlegenda egy imádnivaló mondatot is írt a kislányának:

„Gratulálunk a középiskola elvégzéséhez csodálatos lányunknak, Scarletnek!”

A sztárról sokan hiszik azt, hogy csak három lánya van, ám előző házasságából, két fia is született: Sage és Seargeoh Stallone, akik közül Sage 8 éve szívrohamban életét vesztette.

Forrás: people.com