Barion Pixel Dobos Evelin szerelmével piheni ki a Sztárbox fáradalmait, Peter Srámeket megkoronázták Amerikában – Lapszemle – Coloré

Dobos Evelin szerelmével piheni ki a Sztárbox fáradalmait, Peter Srámeket megkoronázták Amerikában – Lapszemle

2023. 12. 20.

Dobos Evelin a Sztárbox után elutazott, hogy kipihenje a többhónapos edzéseket, Peter Srámeket pedig másik ligába emelte A Király című sorozatban nyújtott teljesítménye.

Dobos Evelin a Sztárbox döntőjéig menetelt, és nagyon kimerítő hónapokat tudhat maga mögött. Nem csoda, hogy pihenésre vágyik, amit szerelme, Kovács Dániel Richárd oldalán tesz meg.

Dobos Evelin a Sztárbox után

A szerelmesek Thaiföldre utaztak, és a képek tanúsága szerint nagyon jól érzik magukat a csodás környezetben. A fotókon látszik, hogy Evelin mennyire jó formában van, teste már-már szálkás, és izmai láthatóan rengeteget fejlődtek az edzéseknek hála.

A Ko Hong szigetén pihenő színésznő az utóbbi hét hónapban hetente hat-hét alkalommal edzett, amit bizonyosan nehéz volt összeegyeztetni a munkáival. Szerelme, a Válótársak, Mellékhatás és A Király című sorozat rendezője, s egyben Nádai Anikó volt párja, akivel kisfiuk is született – írja a Blikk.

Peter Srámek királysága

Peter Srámek énekelte A Király című sorozat betétdalait, s a Jimmy-rajongók többségének tetszését elnyerte a teljesítményével, ami nem kis szó!

Ebben az évben kétszer járt Amerikában, és elmondása szerint az amerikai magyarok imádják az általa előadott dalokat, és a Jimmy-sorozat is nagyon tetszett nekik. Nem véletlen hát, hogy mindkét helyszínen kapott egy koronát, hiszen a rajongók számára ő az új király. Az énekes többször kiemelte már, hogy Zámbó Jimmy nélkül nem lenne ekkora sikere, s ezért soha nem felejt el elég hálásnak lenni az általa bálványozott énekesnek – mondta Peter az RTL-nek.

Mostanra több videoklip is készült a sorozatban hallott dalokkal, s a készítők a helyszínekre is figyelnek: az egyik dalt, a Szeress Istenem! címűt ugyanabban a fóti templomban forgatták, ahol annak idején Zámbó Jimmy a Nézz le rám, ó Istenem! klipjéhez énekelte fel a dalt.

Nyitókép forrása: RTL Sajtóklub