Barion Pixel David Letterman feketelistára került az interjúi miatt – Coloré

David Letterman feketelistára került az interjúi miatt

2021. 03. 02.

A Framing Britney Spears című dokumentumfilm nemcsak az énekesnőről kialakult képet változtatta meg az emberekben…

Képernyőfotó 2021 03 02 18.25.59
Borítókép forrása: Youtube

Hanem a média iránt is, amely sokszor romboló és bántó viselkedést tanúsít a női sztárokkal szemben. Legutóbb David Letterman 2000-es években készített interjúi borzolták fel a kedélyeket, amelyek ma már teljesen mást megvilágítást kapnak.

Annak idején Jennifer Aniston, Paris Hilton és Lindsay Lohan is nagyon megalázó helyzetbe került a műsorvezető Late Night című műsorában. Míg Aniston a showman indiszkrét közeledése miatt érezte magát rosszul, addig Paris Hilton-t és Lindsay Lohan-t olyan személyes és magánjellegű kérdésekkel bombázta, amelyek még az akkor ott ülő közönségnél is kiverték a biztosítékot. Tegnap az örökösnő is megszólalt saját podcast műsorában a 2007-ben készült interjú kapcsán:

„Csak nyomott és nyomott, annyira ideges lettem rá. Olyan volt, mintha szándékosan próbált volna megalázni. Nagyon kellemetlen és nagyon rossz volt.”

Az említett interjúban Letterman folyamatosan a börtönben töltött három hetéről faggatta az örökösnőt, akit láthatóan bántott, hogy élete legtraumatikusabb élményéből csinál viccet a műsorvezető. A felvételek előkerülése óta a műsorvezető teljesen eltűnt, és azt sem tudni, hogy ez mennyire lesz hatással a Netflixen futó My next guest needs no introduction with David Letterman című produkciójára.

Forrás: JustJared
0 /eletmod/sztarok/david-letterman-feketelistara-kerult-az-interjui-miatt/