Barion Pixel Pikáns szerelmi háromszög a Daisy Jones And The Six előzetesében – Coloré

Pikáns szerelmi háromszög a Daisy Jones And The Six előzetesében

2023. 02. 18.

Az Amazon Prime sorozatának, a Daisy Jones and the Six főszereplője Elvis unokája, Riley Keough és Sam Claflin, akiknek karakterei megmutatják, milyen egy igazi rock banda élete.

Sok minden kiderül a Daisy Jones and the Six friss előzeteséből, többek között az is, hogy az édeshármas, illetve egy szerelmi háromszög még mindig izgalmas alapot ad a szórakoztatásra. A 10 részes sorozatban Riley Keough alakítja Daisy Jonest. A színésznő nemrég veszítette el édesanyját, Lisa Marie Presley-t, így a széria vetítésével járó programok és promóciók biztosan jót tesznek majd neki, hogy elterelje a figyelmét.

Daisy Jones and the Six
Forrás: Amazon Prime

A széria, ami egy fiktív rock banda gyors felemelkedését és gyors bukását mutatja be, olyan szereplőket vonultat még fel, mint Suki Waterhouse – Karen Sirko szerepében, Sam Clafin – Billy Dunne szerepében, valamint Camila Morrone, aki Billy feleségét, Camila Dunne-t alakítja. A sorozat Taylor Jenkins Reid azonos című, 2019-es bestseller-regényén alapul, és az 1970-es években játszódik, a Daisy és Billy által vezetett rockbandát követi nyomon.

Daisy Jones and the Six
Forrás: Northfoto

A hivatalos leírás így hangzik: 1977-ben a Daisy Jones & The Six a zenei világ csúcsára tört. A két vezéregyéniség, Daisy Jones és Billy Dunne irányításával a banda az ismeretlenségből indulva gyorsan tett szert hírnévre. Aztán egy teltházas chicagói koncert után váratlanul feloszlottak. Évtizedek elteltével a tagok végül vállalták, hogy elmondják az igazságot. A sorozat egy legendás banda története, akik népszerűségük csúcsán omlottak össze.

Az új, másfél perces teaserben már komoly ízelítőt kapunk a sorozat zenei világából, a hetvenes évek csodás megidézéséből és a várható szerelmi drámákból is.

Will Harrison, Josh Whitehouse, Sebastian Chacon, Nabiyah Be és Tom Wright is szerepel a Daisy Jones and the Six sorozatban, melyben Timothy Olyphant is különleges vendégszereplőként tűnik majd fel. A Daisy Jones & The Six március 3-tól lesz elérhető az Amazon Prime Video-n.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Amazon Prime
0 /eletmod/sztarok/daisy-jones-and-the-six-elozetes/