Barion Pixel Nem mindennapi páros: Cynthia Erivo és Renée Zellweger összeállt az Apple Tv új thriller sorozatához – Coloré

Nem mindennapi páros: Cynthia Erivo és Renée Zellweger összeállt az Apple Tv új thriller sorozatához

2022. 12. 06.

A Raising Wild című széria az MGM stúdió által készül, de egyelőre még csak a forgatókönyv tisztázásánál tartanak, viszont a főszereplőket, Cynthia Erivot és Renée Zellwegert már lefoglalták hozzá.

Renée Zellweger megannyi nagyszerű film főszereplője, de olyan sorozatokban is maradandót alkotott, mint például a „Mi lenne ha” Netflixes krimi. Ezek után biztosan jól fog neki állni az Apple Tv+ csatornájára gyártandó Raising Wild című sorozat, melyben a főszereplő Cynthia Erivo lesz. A Grammy-díjas Erivot, olyan produkciókban láthattuk már, mint az Időtlen szerelem, A kívülálló című sorozat, a Pinokkió, az Üvöltés, vagy épp a Harriet, amelyért Oscar-díjra is jelölték.

Renée Zellweger a Bridget Jones naplójában
Forrás: Northfoto

Renée Zellweger lesz az MGM és az Identity Media által összefogott műsor executive producere, de feltehetően szerepel is majd a történetben. A történetben Erivo egy neuropszichológust alakít, aki csalás, emberrablás és gyilkosság gyanújába keveredik. A sorozat folyamán egy sötét összeesküvés bontakozik majd ki, méghozzá olyan, ami akár komoly veszélyt jelenthet a kormányra és a társadalomra is.

Egyelőre nem sokat lehet tudni a projektről, nagyjából a forgatókönyv tisztázási fázisában jár. Damian Kindler, aki korábban az American Gods című slágersorozaton dolgozott, lesz a sorozat készítője, és Amber Alexander mellett lesz showrunner és ügyvezető producer is a projektben. A főszerep mellett Erivo maga is a Raising Wild executive producere lesz, Solome Williamsszel, Stacey Levinnel, Steve Starkkal, Carmella Casinellivel és Anthony Mastromauroval együtt. A sorozattal kapcsolatos további információk, például a további szereposztás és forgatási dátumok valószínűleg a gyártás megkezdésekor fognak napvilágot látni.

Renée Zellweger
Forrás: Northfoto

Aki addig is szeretné a tehetséges Cynthia Erivot látni, az nézze meg a Pinokkiót, melyben szereplőtársa Tom Hanks, de érdemes várni a szintén mesés Wicked című musicalre is, melyben a színésznő lesz Elphaba, a gonosz boszorkány, míg Ariana Grande lesz a másik, Glinda.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto