Barion Pixel Az 52 éves Renée Zellweger egy krimisorozat miatt lett újra túlsúlyos – Coloré

Az 52 éves Renée Zellweger egy krimisorozat miatt lett újra túlsúlyos

2022. 02. 04.

Renée Zellweger kétségkívül az egyik legjobb és legtehetségesebb színésznők egyike, aki nemcsak a szatírákban, a vígjátékokban és a musicalekben mutatta már meg, hogy valóban megérdemelte a két Oscar-díjat, hanem önéletrajzi filmekben is, amelyekért még a külsején is többször volt hajlandó változtatni.

Igaz, a Bridget Jones filmeket követően Renée Zellweger kijelentette, hogy hízni soha, semmilyen körülmények között nem fog egy szerepért sem, most mégis szembejött vele egy kivétel, amelynek apropóján a testsúlyán – ha száját húzva is – de kénytelen volt változtatni.

Avant Premiere Du Film "judy" Au Cinéma Gaumont Marignan A Paris
Forrás: Northfoto

Március 8-án rajtol el az NBC legújabb krimisorozata, a The Thing About Pam, amely a 2019-ben életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Pam Hupp történetét meséli el. A nő volt a gyilkosa Louis Gumpenbergernek, aki elképesztő profizmussal tévesztette meg a hatóságokat és kente másra a bűncselekményt. A széria a gyilkosságot és a nő személyiségét is boncolgatni fogja, aki mások számára egy kissé öntörvényű, de kedves ember, a valóságban viszont hidegvérű manipulátor.

Bridget Jones
Forrás: Northfoto

Zellwegerről köztudott, hogy sosem mond igent egy szerepre, ha nem látja benne a potenciált, így nem meglepő, hogy a kritikusok által már most sikerre ítélt produkciónak nemcsak a főszereplője, hanem a producere is.

A szériában nyújtott hiteles alakításában a sütis doboz helyett sminkesek és néhány kitömés volt a segítségére, amelyről egy rövid előzetes is kikerült a hivatalos első képek mellett:

Forrás: hollywoodreporter.com