Barion Pixel Cristiano Ronaldo végre elárulta újszülött lánya nevét – Gyönyörű keresztnévre esett a választásuk – Coloré

Cristiano Ronaldo végre elárulta újszülött lánya nevét – Gyönyörű keresztnévre esett a választásuk

2022. 05. 07.

A 2022-es év egyszerre öröm és fájdalom Cristiano Ronaldo számára, hiszen nemrég született meg kislánya, kisfia viszont születés közben életét vesztette.

Cristiano Ronaldo ezért a tragédia óta minden idejét Georginaval és a gyermekeivel tölti, hogy a szívükön esett seb gyorsabban gyógyuljon be.

Cristiano Ronaldo
Forrás: Northfoto

Fájdalmuk miatt sajnos nem tudtak felhőtlenül örülni lányuk érkezésének, ám most úgy fest igyekeznek a pozitív és boldog dolgokra összpontosítani, hiszen ennek örömére azt is megosztották a világgal, milyen névre esett a választásuk.

A pici kislány a Bella Esmeralda nevet kapta szüleitől, amelynek jelentése igen beszédes. A Bella jelentése szép, kecses és csinos, míg az Esmeralda név jelentése: ragyogó, csillogó. Ezzel a kislány sorsának szerencsés alakulását akarták szimbolizálni, illetve életének nehéz kezdetét egy annál is szebb folytatással segíteni.

Az új információhoz természetesen egy képet is mutattak a gyönyörű piciről, aki szerencsére makk egészséges és a jelek szerint örökölte szülei nagyszerű genetikáját. Arról viszont még mindig nincs hír, milyen komplikációk léptek fel a szülés közben, ami a kisfiú halálát okozta.

Georgina és Cristiano Ronaldo már 4 éve alkotának egy párt. Bár az esküvőre még nem került sor, a focista feleségeként mutatja be a szépséges modellt, akiről már egy Netflixes dokumentumfilm is készült.

A pár Bellával együtt 5 gyermeket nevel közösen. Ronaldo béranyától született elsőszülött fiát, ifj. Cristiano Ronaldot, ikreit, Matteot és Eva-t, valamint a Georginatól született Alanat.

Forrás: dailymail.com