Barion Pixel Constance Wu öngyilkossági kísérlete után újra dolgozik – Coloré

Constance Wu öngyilkossági kísérlete után újra dolgozik

2022. 07. 25.

Constance Wu, aki egy 2019-es Twitter-fiaskó miatt öngyilkosságot kísérelt meg, mostanában tér vissza a munkájához a Hulu egyik sorozatában.

A közösségi média kegyetlenül bánik a hírességekkel, ezt Constance Wu a saját bőrén tapasztalta meg néhány évvel ezelőtt. A Kőgazdag ázsiaiak (2018), A Wall Street pillangói (2019) és az Amerika Huangjai (2015-2020) színésznője július közepén tért vissza Twitterre egy hároméves szünet után, amikor is elmondta, hogy mentális egészsége érdekében hagyta ott a platformot 2019-ben.

The Terminal List Premiere
Forrás: Northfoto

Az akkoriban rendkívül népszerű Wu gyakran használta közösségi média felületeit arra, hogy olyan komoly témákban foglaljon állást, mint a nemi és faji alapú megkülönböztetés és az egyenlőség. Három éve tavasszal kissé élesen és durván fogalmazott egy sor tweet-ben arról is, hogy vissza kell térnie a fent említett, épp akkor folytatást kapó sorozatba szereplőként, amit viszont rengetegen félreértettek, és gyűlöletcunami zúdult rá több oldalról is. Bár akkor is azt nyilatkozta, hogy tudja, megválogathatta volna a szavait és nem az ázsiakat reprezentáló sorozat ellen szólt, hanem azért volt dühös, mert egy másik projektet kellett miatta feladnia, ez nem érdekelte a kommentelőket. Mi több, az ázsiai-amerikai közösség szemében is szálka lett, rengeteg kolléga fordult el tőle, ő pedig egyre rosszabbul kezdte érezni magát.

Borzasztóan éreztem magam attól, amit mondtam, és amikor egy másik ázsiai színésznő néhány üzenetben azt írta nekem, hogy az ázsiai-amerikai közösség csapása vagyok, úgy éreztem, nem is érdemlem meg, hogy tovább éljek.

Visszanézve számára is szürreálisnak tűnik, hogy egy pár üzenet miatt úgy gondolta, véget vet az életének, de sajnos pont ez történt. Szerencsére egy barátja időben rátalált és a sürgősségire vitte Constance Wu-t.

Golden Globe Awards 2020: Nominees
Forrás: Northfoto

Constance Wu visszatérése

Az azóta eltelt három évben a színésznő a mentális egészségére fókuszált, miközben memoárján dolgozott. Most pedig a Hulu új sorozatában, a The Terminal List-ben tér vissza olyan színészek oldalán, mint Chris Pratt, Taylor Kitsch, Riley Keough és Patrick Schwarzenegger. A premieren elmondta a The Hollywood Reporternek, hogy nem volt könnyű a visszatérés, különösen friss anyukaként nem.

A legelső forgatási nap nagyon nehéz volt.

Hiányzott a kisbabám. Ekkor volt a legnehezebb munkahelyemen maradni, mert olyan érzelemmel teli nap volt, amit oly sok anyuka átél az első munkanapján.

Azt is elmesélte, hogy szerencsére volt kire támaszkodnia a forgatások során, méghozzá Chris Pratt képében. A színész felesége, Katherine Schwarzenegger épp abban az időben hozta világra első közös gyereküket, így Pratt pontosan tudta, min megy keresztül Wu.

Mindezek mellett, ahogy írtuk fentebb, Constance Wu készülő könyvéről is szót ejtett visszatérő-tweetjében, és elmondta, hogy az anyaság nemcsak karrierjére volt hatással, hanem arra is, hogy elfogadja, ki ő valójában.

Forrás: The Hollywood Reporter

Ez is érdekelhet: 30 éves Selena Gomez, aki mindenhol hangsúlyozza a mentális egészség fontosságát

Énekel, színészkedik, vállalkozásai vannak, és közben nagyon nagy figyelmet fordít a mentális egészségre, ugyanis az övét is megviselték a Disney-évek és autoimmun-betegsége. Selena Gomez múlt héten töltötte be a harmincadik születésnapját, és sok kislánynak lehet példaképe, hiszen a szerepei és koncertjei által megkeresett pénzt rengeteg alkalommal fektette valami jótékonyba. Nézzétek meg születésnapi portrénkat róla itt!