Barion Pixel Cicciolina cicákkal osztja meg az életét, Mikó István nem gondol a visszavonulásra, Oláh Ibolya csinálja a fesztivált – Lapszemle – Coloré

Cicciolina cicákkal osztja meg az életét, Mikó István nem gondol a visszavonulásra, Oláh Ibolya csinálja a fesztivált – Lapszemle

2024. 01. 18.

Megnéztük, hogy mi történik hazánkban. A lapszemlében olvashatsz Cicciolináról, Mikó Istvánról és Oláh Ibolyáról is.

Cicciolina és a macskák

Staller Ilona, vagy ahogy mindenki ismeri, Cicciolina felnőtt filmes múltja tagadhatatlan. Éppen emiatt nehéz elhinni, hogy nem egy férfivel osztja meg az életét. Ugyanakkor nincs egyedül, mert Pablo nevű kutyája és 21 (!!!) cicája vele él egy fedél alatt római otthonában.

A kétszintes lakás praktikus, mert az amerikai bulldog fajtájú eb nem viseli jól a macskák (főleg nem 21) társaságát, ezért ő uralja a felső szintet. Közösségi oldalán is szívesen oszt meg tartalmakat kedvenceiről. Legutóbb ezt:

Hogy hol marad a férfi az életéből? Arra választ adott a Blikkben.

Nem foglalkozom a férfiakkal. Rengeteg ajánlatot kapok. Sokan szeretnének velem megismerkedni, ám a legtöbben csak a szex miatt udvarolnak. Én egy intelligens, kedves úrra vágynék, akiben nincs semmi durvaság és gonoszság, mert ebben volt már részem. De most nem keresem a kapcsolatokat. Szingli vagyok.

Mikó István
Kép forrása: TV2

Mikó István 70 felett is aktív

A nyugdíjas korú Jászai Mari-díjas színművész igen aktív életet él 73 éves kora ellenére. A színészet hazánkban nem olyan jövedelmező, mint azt sokan gondolnák. Ez azt jelenti, hogy a már nyugdíjas kort megélt művészek többségének akkor is dolgozniuk kell, ha már legfőbb vágyuk a pihenés lenne. Mikó István is ezek közé tartozik. Jól beosztja a pénzét és nem költ felesleges dolgokra, de a nyugdíja nem lenne elég a megélhetéshez. Ám nem csak emiatt aktív dolgozó – olvasható a Blikkben:

El sem tudnék képzelni annál nagyobb áldást az élettől, mint hogy a hivatásom egyben a hobbim is. Bár már nem vagyok fiatal, máig nagy lelkesedéssel megyek be a színházba, és még sohasem éreztem azt, hogy ne lenne kedvem játszani. Szerencsére egyelőre a mellőzöttséget sem érzem, ám akkor sem esem kétségbe, ha éppen kevésbé foglalkoztatnak. Olyankor önálló esttel, pódiumtalálkozásokkal állok a közönség elé, úgyhogy abszolút feltalálom magam.

Oláh Ibolya újból a képernyőn

A Megasztárból ismert döntős Oláh Ibolya eltűnt a rivaldafényből. Közösségi oldalán azonban nyomon követhető, hogy a zenére, a zenélésre, valamint a nehéz sorsú emberekre is sok időt szán.

Tavaly ugyan már megmutatta magát a Sztárban Sztár című műsorban, most pedig a Csináljuk a fesztivált! zenés produkcióban tűnt fel, méghozzá az Európa című dallal.

A Feminának elárulta, hogy

Kicsit féltem a feladattól, mert annyira férfihangra van írva ez a dal. De ha az ember elkezd vele foglalkozni komolyabban, és önazonossá tud vele válni, és azért adott nálam is egy füstös, mély hangszín, akkor nem annyira nehéz – vallotta be a műsorban. 

Nyitókép forrása: RTL