Barion Pixel A nap híre: Christina Ricci visszatér az Addams Family univerzumába – Coloré

A nap híre: Christina Ricci visszatér az Addams Family univerzumába

2022. 03. 22.

Christina Ricci ismét csatlakozik az Addams Family stábjához!

Christina Ricci a legtöbb embernek az Addams Family gonosz arcú, furcsa Wednesday Addamseként maradt meg.

Christina Ricci
Forrás: Northfoto

A 42 éves színésznő azóta persze több alkotásban is megcsillogtatta nagyszerű színészi tehetségét, ám kétség kívül a legnagyobb nyomot ikonikus szerepével hagyta az emberekben. Tavaly igazi szenzációnak számított, hogy a Netflix külön sorozatot szentel Wednesday-nek, amelyet a neves rendező, Tim Burton nyert meg.

Ezt követte az újabb hír, hogy a főszerepet Jenna Ortega (Te, Sikoly 5.) kapta, így pont emiatt senki sem számított arra, hogy Christina Ricci is feltűnhet a várva várt szériában.

Christina Ricci
Forrás: Northfoto

Azt még nem tudni, hogy pontosan milyen szerepben láthatjuk majd a színésznőt, mivel Morticiát Catherine Zeta-Jones kelti életre, míg a Trónok harca sztárja, Gwendoline Christie játssza majd a Nevermore Akadémia igazgatóját.

A rajongók arra tippelnek, hogy egy távoli rokon szerepét osztják majd rá, de az sem kizárt, hogy ő is inkább a gonosz karakterek táborát fogja erősíteni. Ez még ugyan titok, azt viszont már tudni, hogy nyolc részes lesz a sorozat, történetének középpontjában pedig Wednesday különleges képessége fog állni, amit igyekszik kordában tartani a Nevermore Akadémián. De, ha ez nem lenne elég, arra is fényt akar deríteni, milyen természetfeletti erő zavarta meg szüleit 25 évvel korábban.

Forrás: variety.com