Barion Pixel Chris Hemsworth is regisztrált a TikTokra: 600.000 követőt gyűjtött egyetlen nap alatt – Coloré

Chris Hemsworth is regisztrált a TikTokra: 600.000 követőt gyűjtött egyetlen nap alatt

2022. 07. 04.

Chris Hemsworth a Thor: szerelem és mennydörgés premierjéhez készítette el első videóját a közösségi platformon.

Chris Hemsworth megmutatta a hétvégén, hogy mindent megtesz, hogy lépést tartson a modern technológia és médiafogyasztás terén a fiatalabb generációval, hiszen csatlakozott a TikTokhoz.

Chris Hemsworth
Forrás: Northfoto

Elkészítette első posztját, a Thor: Szerelem és mennydörgés sydney-i premierjére. Chris Hemsworth így egyetlen nap alatt 600.000 követőt gyűjtött össze, a szám persze azóta folyamatosan növekszik.

„Sydney-i rajongók! LA rajongók! Szeretlek titeket! A #ThorLoveAndThunder szerdán debütál Ausztráliában és pénteken az Egyesült Államokban. Rendelj elővételben jegyet most, link a bioban. Ja és szia TikTok……!” – írta első posztjában a 38 éves melbourne-i születésű Marvel sztár.

Chris Hemsworth
Forrás: Northfoto

Az új Marvel-filmet promotáló videóban azt lehet látni, hogy a színész a film premierjén, a hollywoodi El Capitan színházban június 23-án teljes rajongói gyűrűben szelfizik és osztja az autogramokat. Chris Hemsworth feleségével, Elsa Patakyval lépett a vörös szőnyegre, majd csatlakoztak hozzájuk nyolcéves ikerfiaik, Sasha és Tristan is. Az összeállításban láthatunk fotókat a sydney-i premierről is, a Hoyts Entertainment Quarterben.

@chrishemsworth

Sydney fans! LA fans! Love you guys! #ThorLoveAndThunder opens Wed in Aus and Fri in the US. Preorder tickets now, link in bio. Oh and hi TikTok……!

♬ Tick Tick Boom (feat. BygTwo3) – Sage The Gemini

Magyarországon a Thor: Szerelem és mennydörgés július 6-tól látható a mozikban, akárcsak Chris Hemsworth, aki a várva várt alkotáson kívül olyan filmekben mutatta már meg színészi képességét, mint a Netflixen futó A pók feje, a Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül, a Hófehér és a vadász, a 12 katona vagy a sokak által imádott 2016-os Szellemirtók című remake.

Ez is érdekelhet:

Tízévesek a Bosszúállók – ez történt azóta az eredeti hat színésszel

A Marvel-filmek legismertebb csapata a Bosszúállók (The Avengers), akik 2012-ben álltak össze először, hogy megvédjék New Yorkot az asgardi isten Lokitól. Bár néhányuknak volt ezt megelőzően saját filmje, mégis ez volt az első alkalom, hogy egy moziban sorakozzon fel ez a hat szuperhős. Ugyan az eredeti hatost már nem fogjuk együtt látni, legalábbis Marvel-moziban biztosan nem, azért nézzük meg, hogy merre vitt az utuk azóta. Ha szeretnél többet megtudni a színészek életének alakulásáról, akkor olvasd el a cikkünket!