Barion Pixel A 40 éves Chad Michael Murray összefutott egykori kollégájával – Coloré

A 40 éves Chad Michael Murray összefutott egykori kollégájával

2022. 08. 12.

Chad Michael Murray és egykori kollégája a Stars Hollow-i napokra emlékezve üzent a rajongóiknak.

A Szívek szállodája nálunk is közkedvelt sorozat volt. Az eredeti címén Gilmore Girls sorozat 7 évadon át futott 2000-től és olyan szívtiprók bontogatták benne a szárnyaikat, mint Jared Padalecki, Milo Ventimiglia vagy épp Chad Michael Murray, akinek karrierje meredeken ívelt felfelé a szériának is köszönhetően.

2010 Survive The Night Movie Set
Forrás: Northfoto

Chad Tristan Dugray-t alakította, míg egyik szereplőtársa, Scott Patterson Luke Danes-t formálta meg. A Twitteren most egy közös képpel kedveskedtek a rajongóknak az egykori kollégák, melyhez Patterson viccesen azt fűzte: “Egy Luke/Tristan találkozó. Az őszre vagy a szőkére szavazol?”

A képen Patterson baseball sapkában nevet, míg a kereken negyven éves Chad Michael Murray komoly arccal néz a szelfibe. A színészek most együtt játszanak a Sullivan’s Crossing című sorozatban, amely Robyn Carr azonos című, New York Times bestseller-könyvsorozatán alapul.

Chad Michael Murray
Forrás: Northfoto

A széria egy Maggie Sullivan nevű nő életét követi nyomon, amint az apja kolorádói kempingjének és vegyesboltjának gondnoka lesz. A történet során Maggie felbérel egy Cal nevű túrázót, hogy legyen a kisegítője boltban.

Patterson alakítja Maggie elhidegült apját, Murray pedig Cal Jones-t. A showt jelenleg az új-skóciai Halifaxban forgatják, ahol feltehetően Patterson és Murray a felvételt is készítette.

Chad Michael Murray egyébként nemcsak a sorozatok, hanem a filmek világában is alkotott maradandót. Olyan produkciókban láthattuk, mint a Viasztestek, a Fortress, Az a varázslatos vidéki élet, a Kereszttűzben vagy a Kísértetjárás Connecticutban második része.

Ez is érdekelhet:

Kedvenc anya-lánya párosaink a tévéből és a filmvászonról

Május első vasárnapján az édesanyákat és a nagymamákat ünnepeljük, a velük való kapcsolatunk pedig az életünk során folyamatosan változik. Így van ez a filmekben is, összegyűjtöttünk hát öt olyan anya-lánya párost, akik szerintünk jól adták vissza e különleges kapcsolat esszenciáját.

Forrás: people.com