Barion Pixel Celine Dion fia 21 éves lett – Így köszöntötte a büszke édesanya – Coloré

Celine Dion fia 21 éves lett – Így köszöntötte a büszke édesanya

2022. 01. 29.

Celine Dion legidősebb fia immáron 21 éves.

Az 53 éves Celine Dion igazán büszke lehet, hiszen elsőszülött gyermeke, Rene-Charles nemrég töltötte be a 21. életévét, amelyről természetes a csodás hangú énekesnő is megemlékezett közösségi oldalán.

Billboard Music Awards, Press Room, Las Vegas, Usa 21 May 2017
Forrás: Northfoto

„René-Charles, eltelt 21 évnyi álom. Életet adtunk neked… és mi nem lehetünk elég hálásak azért, hogy megajándékoztál minket azzal, hogy a szüleid lehetünk. Attól a naptól kezdve virágzok, ahogy nézhettem, miként fejlődsz. Az intelligenciád, a nagylelkűséged, a bátorságod és az érzékenységed mindig megindít.”

Celine-nek René Angélil énekestől még két ikerfia született, Eddy és Nelson, akik 11 évesek múltak. A sztár néhai férje – akivel 22 évig voltak házasok – 73 éves korában, 6 évvel ezelőtt hunyt el torokrákban, ami nagyon megviselte Diont. Több interjúban is elmondta, hogy egyedül fiai és a rajongói tartják benne a lelket, ugyanis szeretett férje halálával olyan, mintha a másik felét vesztette volna el, és most fél emberként lenne kénytelen tovább élni.

Daily Instagram Posts
Daily Instagram Posts

Szerencsére azóta újra erőre kapott a híresség és számos koncertet adott mindenki legnagyobb örömére, ám pár hete bejelentette, hogy egyre erősödő izomgörcsei miatt nem tudja megtartani Courage World turnéja további előadásait.

Forrás: justjared.com