Barion Pixel Cardi B rózsaszín sokkot kapott – Coloré

Cardi B rózsaszín sokkot kapott

2023. 10. 12.

Cardi B október 11-én ünnepelte 31. születésnapját. Férje nem feledkezett meg a jeles napról. Ajándékkal köszöntötte szerelmét.

Talán a legrosszabb forgatókönyv valósul meg, ha a szerelmünk elfelejti a szülinapunkat. A híresség férje, Offset azonban nemcsak emlékezett a dátumra, de különleges ajándékkal köszöntötte párját.

Közös otthonukat rózsaszín dekorációval díszítette.

A lépcső teleszórva rózsaszín virágszirmokkal, a fokokon égő gyertyák mutatták az utat, mint egy ösvény. A szobába érve még több szirom fogadta a szülinapost és amerre csak nézett, minden rózsaszínben pompázott. A betűlufikból kirakott „Boldog szülinapot” feliratot egy vörös virágokból kirakott hatalmas szív közölte meg, amelyen a rappernő neve díszelgett.

Cardi B szülinapja
Offset kitett magáért / Kép forrása: Catherine Powell / Stringer / Getty Images

A szoba le volt sötétítve, hogy a gyertyák romantikus, sejtelmes hangulata érvényesüljön. A mennyezetet héliummal töltött lufik varázsolták rózsaszínné.

Cardi B és Offset moziakcsaládja jól működik

Cardi B és Offset még 2017-ben kötötték össze az életüket. Házasságukból két csemete is született: Kulture Kiari (5) és Wave Set (2), de Offset korábbi kapcsolatából született három gyermekét (Jordan – 13, Kody – 8 és Kaela Marie – 8) is úgy kezeli a szabadszájú rappernő, mintha sajátjai lennének.

Nyitókép forrása: Jeff Kravitz / Contributor / Getty Images