Gólyahír: megszületett Cardi B második gyermeke

2021. 09. 07.

A rappernő saját Instagram oldalán jelentette be, hogy másodszor is édesanya lett.

Cardi B és Offset kapcsolata sosem volt botrányoktól mentes. Sokszor és csúnyán szakítottak, amiket még feltűnőbb kibékülések követtek.

The Fashion Nova X Cardi B Collection Launch Event
Forrás: northfoto.com

Ezt az első gyermekük érkezése sem tudta megváltoztatni, így mindenkit meglepett, amikor 9 hónappal ezelőtt Cardi bejelentette, hogy szerelmük második gyümölcsét hordja a szíve alatt. A rajongók lélegzet visszafojtva várták, hogy a házaspár második sztárcsemetéje is világra jöjjön, ami hétvégén meg is történt. A hírt maga Cardi erősítette meg egy képpel, ami a kórházban készült róla, a babáról és a büszke apukáról.

Bár a baba nevét nem, a nemét az egész világgal megosztották. A kisfiú gyönyörű és egészséges, akinek az érkezéséről egy közös közleményt is kiadott a pár:

„Nagyon örülünk, hogy végre találkozhattunk a fiunkkal. A család és a barátok már most nagyon szeretik, és alig várjuk, hogy bemutathassuk a többi testvérének.”

Cardinak és Offsetnek már van egy közös kislánya, Kulture, aki hónapok óta készült a nővérke szerepre. Ám a kisfiút nemcsak ő, hanem Offset előző kapcsolatából született három másik gyermeke (Jordan, Kody és Kalea) is óriási örömmel várta.

Forrás: people.com