Barion Pixel Bruce Willis lányai megszólaltak a mostohaanyjuk szívszorító interjúja után – Coloré

Bruce Willis lányai megszólaltak a mostohaanyjuk szívszorító interjúja után

2023. 09. 27.

Scout és Tallulah Willis szintén megszólaltak az apjuk állapotáról, azután, hogy a mostohaanyjuk, Emma Heming Willis interjúban mesélte el, milyen most az élete Bruce Willisszel.

Bruce Willisnél 2022-ben afáziát diagnosztizáltak, ami miatt hirtelen visszavonult a színészettől. 2023-ban családja bejelentette, hogy a színész állapota rosszabb, mint gondolták, frontotemporális demenciáját állapítottak meg nála.

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis a Today című műsorban hétfőn – a Frontotemporális Demencia Világhetének kezdetén –, nyilvánosan beszélt a férje betegségéről.

Bruce Willis két gyermeke, akik Demi Moore-tól, a színész korábbi párjától születtek, megdicsérte Emma Heming kiállását, és a támogatásukat fejezték ki a mostohaanyjuk felé.

Igazán nem is lehetnék büszkébb Emma Heming Willisre, amiért hajlandó kilépni a nyilvánosság elé (még ha ez félelmetes is!!!), hogy megossza a családunk történetét az FTD-vel kapcsolatos tudatosság terjesztésének érdekében

– írta Scout Willis az Instagram-sztorijában, egy Heming Willisről készült videó mellett.

Emma, te elképesztő bajnoka van ennek az ügynek, és minden egyes kibaszott nap inspirálsz engem a bátorságoddal és a mély szereteteddel

– magyarázta, hozzátéve, hogy „a bátorságod hegyeket mozgat meg”.

 Rumer Willis, Bruce Willis, Tallulah Belle Willis, Demi Moore és Scout LaRue Willis
Rumer Willis, Bruce Willis, Tallulah Belle Willis, Demi Moore és Scout LaRue Willis / Kép forrása: Bruce Glikas / Contributor / FilmMagic / Getty Images

Tallulah Willis is csatlakozott, aki Instagram-sztorijában újra megosztotta Scout posztját, és azt írta:

Annyira büszke vagyok a családomra.

Bruce Willisről és családi életükről beszélt

Emma Heming Willis elárulta, hogy mennyire nehéz tud lenni egy ilyen betegség nemcsak a diagnosztizált személynek, hanem a családjának is.

Nehéz a diagnosztizált személynek, de a családnak is. És ez nincs másképp Bruce esetében sem, sem nálam, sem a lányainknál. Amikor azt mondják, hogy ez egy családi betegség, nem hazudnak.

Bruce Willis és Emma Heming
Bruce Willis és Emma Heming / Kép forrása: Dia Dipasupil / Staff / WireImage / Getty Images

Elárulta, hogy próbálja nyitottan elmagyarázni a kisebb lányaiknak – Mabelnek (11) és Evelynnek (9) – az apjuk állapotát, és nem szeretné, hogy „bármilyen megbélyegzés vagy szégyen fűződjön az apjuk diagnózisához, vagy a demencia bármely formájához”.

Valamint arra kérdésre, hogy Bruce Willis tisztában van-e az állapotával, nem tudott egyértelmű választ adni.

Nehéz megmondani.

Forrás: Huff Post

Borítókép forrása: Kevin Winter / Getty Images