Barion Pixel Bruce Willis állapota nem javul – Ilyen most az élet vele – Coloré

Bruce Willis állapota nem javul – Ilyen most az élet vele

2023. 09. 26.

Bruce Willis felesége rendhagyó interjút adott: elmondta, mi a helyzet demenciával küzdő férjével, és azt is, ő hogyan érzi magát.

2022. tavaszán hozták nyilvánosságra, hogy Bruce Willis frontotemporális demenciában szenved. Állapotáról nem sokat tudunk, ám néhanap a család tölt fel képet, amelyeken a színész jókedvűnek és boldognak tűnik. Így volt ez akkor is, amikor nemrégiben nagypapaként volt látható kéthónapos unokájával a kezében.

Így van most Bruce Willis

Az akciósztár felesége azt nyilatkozta, hogy gyakran érzi magát bűnösnek, miközben férjét ápolja. Emma Heming Willis-t, mint gondozót nagyon megviseli szerelme állapota, hiszen nem könnyű ilyen helyzetben látni azt, akit szeretünk. Azt vallja, hogy ahhoz, hogy megfelelően tudjon gondoskodni a férjéről, neki is jól kell lennie, így próbál időt szakítani arra, hogy néha ő is feltöltődjön, és a családja mindent megtesz azért, hogy segítsen neki férje ápolásában.

Mint mondta, ő maga sem tudja, hogy a Die Hard sztárja tudatában van-e annak, hogy beteg.

Nem tudom, mit mondjak: A demencia nehéz dolog. Nehéz a diagnosztizált személynek, de a családnak is. És ez nincs másképp Bruce esetében sem, sem nálam, sem a lányainknál. Amikor azt mondják, hogy ez egy családi betegség, nem hazudnak.

Bruce Willis feleségét az egész család támogatja / Kép forrása: Stefanie Keenan / Getty Images
Bruce Willis feleségét az egész család támogatja / Kép forrása: Stefanie Keenan / Getty Images

Bár a hétköznapok nem könnyűek, Emma továbbra is szereti a férjét, hiszen még ebben az állapotában is rengeteget tanul tőle. A betegségen keresztül lányaik is látják, hogy mi az igaz szeretet, a türelem és a rugalmasság. Mint Emma Willis mondta, a sok szomorúság között, ami a betegséggel jár, ezek igazi értékek, amikre talán nem jöttek volna rá, ha férje nem kerül ilyen állapotba.

Mindennek ellenére bizakodik, hogy a betegség lassan fejti ki újabb hatásait, és még sok időt tölthet együtt gyermekei apjával.

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images