Barion Pixel Isten éltesse a ma 78 éves Bródy Jánost! Műteni is kellett Gáspár Zsoltot, Mészáros Bende és Zsigmond Angéla vágyják a kihívásokat – Lapszemle – Coloré

Isten éltesse a ma 78 éves Bródy Jánost! Műteni is kellett Gáspár Zsoltot, Mészáros Bende és Zsigmond Angéla vágyják a kihívásokat – Lapszemle

2024. 04. 05.

A mai lapszemlében megünnepeljük Bródy János születésnapját, de megtudhatod, miért találta magát Gáspár Zsolt kés alatt és mire vállalkozik Mészáros Bende Zsigmond Angélával.

A hétéves korától zenélni tanuló Bródy János 1946. április 5-én született és 18 évesen már az Illés zenekar tagja volt. Azóta a zene az élete és megalapította a Fonográfot és önálló karrierét is sikerrel menedzselte. Az NLC cikkéből pedig azt is megtudhatod, hogy milyen fess fiatalember volt az ünnepelt sztár.

Kora ellenére is figyel a napi testmozgásra, erről árulkodik Insta fotója is.

Boldog születésnapot, Bródy János!

Ezzel a dallal emlékezünk meg a ma 78. születésnapját betöltő Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesről.

Az egészségügyi szakemberek nem győzik eleget hangsúlyozni, hogy a szűrővizsgálatok milyen fontosak és mennyi minden megelőzhető azáltal, ha a baj elé megy az ember. Gáspár Zsolt ezt látta be januárban és a családjával kihasználta a lehetőségeket.

Gáspár Zsolt
Kép forrása: TV2

Kiderült, hogy gond van Gáspár Zsolttal

A Blikknek azt is elmondta, hogy egy ilyen megelőző vizsgálat során fény derült, hogy több problémával is küzd. Tükrözést kellett végrehajtani, hogy feltájrák a probléma okát és súlyosságát és mivel a vállára is évek óta panaszkodott, azt is megnézték. Akkor derült ki, hogy egy sérüléssel él már évek óta

Közölték, hogy műteni kell… Mondom, ha egy hónapon belül kétszer altatnak, elfelejtek mindent, hogy mi történik otthon. Szóltam nekik, hogy érzéstelenítéssel csinálják, de mondták, hogy nem lehet, mert nagyobb beavatkozás lesz… Most ebben a karvédőben kell aludnom, nem rakhatom át a kezemet, mert akkor felszakad a seb. Így kell lennem, csak fürdés előtt tudom levenni. Két hete vagyok így, autót se tudok vezetni.

A leszakadt izom egy kisebb balesettel záruló focizásból maradt fenn.

Mészáros Bende és Zsigmond Angéla
Kép forrása: TV2

Mészáros Árpád Zsolt neve mostanában leginkább az Operettszínházzal való szakítása miatt emlegetett, de mi most inkább a fiáról tennék említést, ahogyan a Femina is.

MÁZS (Mészáros Árpád Zsolt) fia, Bende sem ismeretlen a Tiktokot pörgetők és Youtube-ot használók számára, ugyanis párjával, Zsigmond Angélával tartalomgyártóként vannak jelen a platformokon.

Mészáros Bende kalandozni fog

Most pedig egy egészen új kalandra vállalkozott a pár. Bende és Angéla ugyanis csatlakozott az Ázsia Expressz csapatához. A fiatalok vágytak a kihívásra, a kalandra, ezért sem utasították vissza a felkérést. Abban bíznak, hogy az új élmények mellett még inkább megismerik egymást a szokatlan helyzetekben és ez is erősíteni fogja a kapcsolatukat.

@angiizsigmond

Ázsia expressz jövünk✈️🌴 most először a nézők is beleszólhatnak a verseny alakulásába! A tét nagy hiszen most a ti szavazataitokon múlik a verseny indulása. Szurkoljatok és szavazzatok ránk a TV2 play applikáción✈️

♬ Shik Shak Shok – Hassan Abu El So’oud
Nyitókép forrása: Wikipedia