Barion Pixel Így próbál felépülni az elmúlt hetek nehézségeiből Britney Spears – Coloré

Így próbál felépülni az elmúlt hetek nehézségeiből Britney Spears

2021. 06. 29.

Az énekesnő lelkiállapota egyre jobb, amit párjával meg is ünnepelt.

Kétség sem fér hozzá, hogy az elmúlt két évben nagyon sokat foglalkoztak az újságok az énekesnő mentális állapotával, illetve a közösségi oldalakon mutatott magatartásával, amelyet még a rajongók sem tartottak egészen normálisnak.

102.7's Kiss Fm's 3rd Annual Jingle Ball Concert
Forrás: northfoto.com

Sokáig tudomásul sem vette a kommenteket, amelyeket a követői neki és a menedzsmentjének címeztek, emiatt többen is azt feltételezték, hogy óriási baj van vele, és valószínűleg a fiókját sem ő kezeli. Az igazságra előző hét szerdán, azaz június 23-án derült fény, amikor bíróságon eskü alatt vallotta, hogy édesapja 13 éve uralkodik fölötte. Többek között nem vetethette ki a spirálját, hogy újra gyermeket vállalhasson, valamint tetemes vagyonából mindössze pár ezer dolláros zsebpénzt kaphatott. Ezenfelül pedig lítium és egyéb erős nyugtatószerek szedésére erőszakolták, amelyek miatt sokszor kommunikálni sem tudott másokkal.

Egyedül párja, Sam Ashgari áll ki mellette, immár 4 éve, akivel néha egy-két közös képet és videót is látni. Ez történt tegnap is, amelyen szemmel láthatóan mindketten jobb kedvűek és bizakodnak, hogy pont kerül a majdnem másfél évtizede tartó gyámságra és végre Britney apja nélkül élhetik tovább az életüket.

A 39 éves sztár szinte minden idejét sporttal és jógával tölti, most pedig Hawaiira sikerült kijutniuk, ahol teljesen egymásra tudnak koncentrálni.

Forrás: justjared.com