Barion Pixel Válságban a házassága? A 41 éves Britney Spears nem hordja a jegygyűrűjét – Coloré

Válságban a házassága? A 41 éves Britney Spears nem hordja a jegygyűrűjét

2023. 03. 31.

A 41 éves popsztár, Britney Spears szerelme nélkül ült fel magánrepülőjére Los Angelesben, hogy a Hawaii vakációját régi menedzserével, Cade Hudsonnal töltse.

Britney Spears és a 28 éves Sam Asghari tavaly júniusban kötöttek házasságot öt évnyi randevúzás és kevesebb mint egy évnyi jegyben járás után. Az esküvő olyan sztárok jelenlétében zajlott, mint Madonna, Selena Gomez, Paris Hilton és Drew Barrymore. De hiába az álomesküvő, a rajongók és kommentelők nagy része továbbra is úgy véli, hogy a pop hercegnője sajnos nem gyógyult fel teljesen mentális problémáiból.

Nemrég kócosan, jegygyűrűje nélkül örökítették meg, amint felszállt magánrepülőjére, hogy elutazzon Hawaii-ra. Britney kényelmes viseletet választott a repüléshez, ugyanis egy bő, kockás gombos zakót és egy zöld-fehér virágos felsőt viselt. Lábait egy fehér vászon rövidnadrág fedte, barna Birkenstock szandált húzott és napszemüveget is vitt magával. A Grammy-díjas egyik kezében egy Ted mackót, a másikban pedig egy narancssárga, bőrből készült dizájner táskát fogott.

Habár mindig férjével utazgatnak, és rendszeresen látni is az erről készült képeiket, most egykori menedzsere tartott vele az utazásra. Néhány nappal azután, hogy a világsztár elhagyta Los Angeles-i otthonát, színész férjét is magányosan kapták lencsevégre, miközben a Thousand Oaks-i otthonuk közelében sétált.

Britney Spears nem sokkal korábban tett közzé egy emléket az Instagramon Mexikói nyaralásukkor, és azt fejtegette, mennyire boldog is volt akkoriban. Erre sokan reagáltak úgy, hogy valószínű akkor most nem érzi magát annak az egykor ünnepelt sztár. Válasz azonban nem érkezett.

Britney Spears és férje
Forrás: Northfoto

A jegygyűrű hiánya persze nem jelent semmit, remélhetőleg csak kényelmi okokból vált meg tőle az utazásra, de sok sztár szokta tisztíttatni az ékszereit, hogy azok mindig kifogástalanul fessenek rajtuk.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto