Barion Pixel Britney Spears beolvasott Alyssa Milano-nak, mert rosszul esik neki, hogy a színésznő kétségbe vonja mentális egészségét – Coloré

Britney Spears beolvasott Alyssa Milano-nak, mert rosszul esik neki, hogy a színésznő kétségbe vonja mentális egészségét

2023. 02. 02.

A Bűbájos boszorkák és a Melrose Place sztárja, az 50 éves Milano még decemberben fejtette ki aggodalmát a Twitteren Britney Spears-szel kapcsolatban, de a dolog nem sült el túl jól.

Alyssa Milano magára haragította Britney Spears-t, bár a pop hercegnője várt pár hónapot, hogy reagáljon a kedvelt színésznő posztjára. 2022 decemberében írta azt az egykor Phoebe Halliwell-ként ismertté vált sztár, hogy “Valaki legyen szíves, és menjen, nézzen rá Britney Spears-re.”

Britney Spears
Forrás: Northfoto

A slágergyáros szőkeség csak január 31-én reagált vissza Instagramján, ahol a sztorijában azt írta:

Elszomorít, hogy olyan emberektől látok rólam dolgokat, akik nem is ismernek!!! Ez határozottan a zaklatás egy formájának tűnik!!! Hölgyeim, egymásnak kellene szurkolnunk, nem pedig lehúzni a másikat!

– írta ki Britney Spears, aki egy screenshotot is mellékelt Alyssa egykori tweetjéről.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

Tény, hogy számtalan cikk szól arról, Britney-vel valami továbbra sincs rendben. Az egykor tündöklő sztár, mára inkább kellemetlen dolgokat művel, hol pucéran hempereg, amit gyermekei sem néznek jó szemmel, hol egymás után rakja ki ugyanazt a fotót 10-szer, más-más filterrel, de rendszerint táncol és forog.

Hiába talált rá a szerelem, és hangoztatja, hogy boldog a férje, Sam Asghari oldalán, a rajongók sem tudják hova tenni hangulatváltozásait és furcsa viselkedését. Előfordul, hogy hosszú posztokban akad ki húgára, Jamie Lynn Spears-re, és közli, hogy megtagadja kizsákmányoló családját, majd pár héttel később a szülinapján azt írja ki, mennyire szereti.

Alyssa Milano
Forrás: Northfoto

Alyssa Milano egyelőre nem reagált, feltehetőleg nem is fog, mert a korábbi tweet sem igazán aggódónak tűnik, sokkal inkább kicsit cinikusnak, ami lefordítva így hangzana: Emberek, nézzétek már Britney-t, nagyon gáz, amit művel, tuti nem százas.

Abban igaza van Spears-nek, hogy aki valóban aggódik érte, az ne így, és ne a közösségi médiában adjon ennek hangot.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto