Barion Pixel Így vélekedik Britney Spears férje az énekesnő memoárjáról – Coloré

Így vélekedik Britney Spears férje az énekesnő memoárjáról

2023. 08. 08.

Britney Spears férje izgatottan várja az énekesnő önéletrajzi kötetét.

Britney Spears férje, Sam Asghari sok nehéz időt élt át feleségével, akinek október végén jelenik meg a memoárja. Bár felröppentek hírek arról, hogy a párnak elválnak az útjai, valójában szó sincs erről, ugyanis Asghari teljes mellszélességgel felesége mellett áll. Állítása szerint nagyon izgatott a memoár miatt, kívülállók pedig úgy látják, rendkívüli módon támogatja az énekesnőt. Kapcsolatuk alapja a kommunikáció, ezért mindent megbeszélnek, így Britney régi traumáin is túljuthatott férje segítségével.

Egy bennfentes azt nyilatkozta, hogy Britney férje nemcsak egy könyvet lát a projektben, hanem egy lehetőséget, ami megadta a feleségének a hőn áhított szabadságot, amiben végre kimondhatja, ami az utóbbi évtizedekben a lelkét nyomta. A könyv egyúttal arra is lehetőséget ad az énekesnőnek, hogy ne mondják vagy szűrjék azt, amit gondol és érez.

Britney Spears férje és a memoár

Sam Asghari úgy tekint a kötetre, mint egy terápiás élményre, amire elsősorban Britney-nek volt szüksége, hiszen ezáltal számos személyes és szakmai nehézséget elengedhetett. Ezekből bőven jutott neki, hiszen tinédzserként lett világhírű, majd különböző botrányaival került a sajtóba. Hamar édesanya lett, ám anyaként nem tudott igazán kiteljesedni, utána pedig az apja vetette gyámság alá, amiből férje segítségével szabadulhatott ki.

Britney Spears kötetét a férje teljes mellszélességgel támogatja / Kép forrása: Getty Images
Britney Spears kötetét a férje teljes mellszélességgel támogatja / Kép forrása: Kevin Winter / Getty Images

A hírek szerint maga az énekesnő is nagyon izgatott a könyv megjelenése miatt, és egyúttal meg is könnyebbült attól, hogy mindent leírhatott, amit szeretett volna. Azáltal, hogy kiírta magából a történeteit, egy hatalmas, évek óta a vállára nehezedő súly tűnt el. A források szerint nem ideges a megjelenés miatt, sőt, nagyon várja a visszajelzéseket és azt, hogy az emberek megismerjék igazi énjét.

A kötet régi kapcsolatokat is feldolgoz, így akár Justin Timberlake-nek és Colin Farrellnek is lehet félnivalója!

Az énekesnő memoárja október 24-én jelenik meg az Amerikai Egyesült Államokban.

Forrás: Entertainment Tonight.

Nyitókép forrása: Getty Images