Barion Pixel Britney Spears bántalmazta a férjét? – A hamarosan ex ezt állítja – Coloré

Britney Spears bántalmazta a férjét? – A hamarosan ex ezt állítja

2023. 08. 18.

Britney Spears-t a férje nem kevesebbel vádolja, mint azzal, hogy bántalmazta őt!

A héten robbant a bomba, miszerint alig egy év házasság után válik Britney Spears és a férje, Sam Asghari. Az utóbbi pár napban sok hírt lehetett hallani kapcsolatukról, és fotók is előkerültek, amelyen jól látszik, hogy különböző sebek vannak a férfi testén. Az egyik, ez év eleji fotón a szeme alatt egy zöldes-barnás folt éktelenkedik. Mint a Asghari mondta, az eset akkor történt, amikor éppen aludt, és az énekesnő álmában ütötte meg.

A férfi állítása szerint nem ez volt az egyetlen eset, és a képek igazolják, hiszen olyan fotó is előkerült, ahol az alkarján egy jól lápható harapásnyom van. Bennfentesek azt nyilatkozták, hogy az énekesnő a legkisebb apróságon is kiborul, és megesett, hogy erővel kellett őt leválasztani a férjéről.

A hétéves kapcsolat végére a férfi rettegésben élt, különösen azért, mert Britney megszállottja a késeknek, és mindig tartott is magánál egyet arra az esetre, ha valaki megtámadná.

Britney Spears válása

A héten megerősítették, hogy a pár útjai alig egy év házasság után elváltak. A pop hercegnőjének férje kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet. A 41 éves Britney és a 29 éves modell és színész férje a hírek szerint hátrahagyták közös otthonukat. Az énekesnő még nem kommentelte nyilvánosan a történteket, és oldalain úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna az utóbbi napokban.

Britney Spears-t azzal vádolja a férje, hogy bántalmazta őt, akár álmában is / Kép forrása: Getty Images
Britney Spears-t azzal vádolja a férje, hogy bántalmazta őt, akár álmában is / Kép forrása: Kevin Winter / Staff / Getty Images

A válás híre azért is meglepő, mert nemrégiben Sam Asghari úgy nyilatkozott felesége hamarosan megjelenő memoárjáról, hogy mindenben támogatta őt, és nagyon örül a kötet megjelenésének, hiszen egyfajta terápiát jelentett Britney számára. Az idillinek hitt kapcsolat napokon belül fordult át válásába, s kérdéses, hogy a felek képesek lesznek-e sárdobálás nélkül búcsút mondani egymásnak.

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images