Barion Pixel 14 hónap után válik Britney Spears és férje, Sam Asghari – Coloré

14 hónap után válik Britney Spears és férje, Sam Asghari

2023. 08. 17.

Harmadszor is válik Britney Spears, aki 14 hónapja mondta ki a boldogító igent férjének, Sam Asgharinak.

A boldogító igen, azonban hirtelen lett igazi rémálom Britney Spears számára, aki a legfrissebb információk szerint már a sztárok legjobb válóperes ügyvédjét is felkérte, hogy segítsen neki megvédeni a vagyonát 29 éves férjétől.

The Daytime Beauty Awards
Forrás: Northfoto

Sam ugyanis nem kevés pénzt követel a sztártól, illetve ügyvédi költségeinek kifizetésére is igényt tart. Nem tudni, pontosan mi történt az (egykori) szerelmesek között, de több közeli barát véli úgy, hogy az elmúlt hónapokban toxikussá vált a házasok kapcsolata, ami több olyan dologhoz vezetett, ami végérvényesen tönkretette a köztük lévő szeretetet.

Britney Spears-nek egyébként október 24-én jelenik meg világszerte a memoárja, amelyben ő maga meséli el a történetét. Egyesek szerint ennek is köze lehet ahhoz, hogy Sam Asghari kifarolt a frigyből. A válókeresetet ugyanis ő adta be július 28-án, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Britney Spears
Forrás: Axelle/Getty Images

Esküvőjükre tavaly nyáron került sor, ahova a sztárvilág „legjei” kaptak meghívást. Selena Gomez és Paris Hilton is velük ropta a lagzin és, akik mindannyian abban reménykedtek, hogy Britney végre valóban biztonságban lesz választottja mellett.

Sajnos most sem ér véget happy enddel Spears története, főleg, hogy férje azzal fenyegeti, hogy kitálal a nyilvánosság előtt, ha nem teljesíti az anyagi kéréseit.

Forrás: People
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/valik-britney-spears/