Barion Pixel Most már biztos, ő az 59 éves Brad Pitt új párja és komoly terveik vannak az ünnepekre – Coloré

Most már biztos, ő az 59 éves Brad Pitt új párja és komoly terveik vannak az ünnepekre

2022. 12. 21.

Az 59 éves szívtipró, Brad Pitt a Babylon című új filmjének Los Angeles-i premierjére is elvitte gyönyörű választottját, Ines de Ramont.

Brad Pitt és divattervező barátnője megtették a nagy vörös szőnyeges debütálást, ami általában hivatalossá teszi Hollywoodban egy pár kapcsolatát. Ines de Ramon a Babylon című film premierjére kísérte el Pittet, aki többek között Margot Robbie-val, Olivia Wilde-dal és Tobey Maguire-rel szerepel együtt a különleges filmben.

A Babylon merész alkotás a filmszakmáról, azt az időszakot mutatja be, amikor a némafilmeket felváltották a hangos mozik, és a sztárok hatalmas partikra jártak, ahol a drogot sem vetették meg. Brad Pitt sokáig nem randevúzott Angelina Jolie-val történt válása után, és időbe telt, mire tisztázta azokat a vádakat, miszerint bántalmazta volna a családját. Még a közelmúltban is felszínre került egy akta, amely szerint Jolie fellebbezett az FBI-nál az ügyben és követelte a nyomozás folytatását.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

A színész szerencsére regenerálódott a csúnya szakítás után, és most már képes új nő felé nyitni. Ennek ékes bizonyítéka a szépséges Ines, aki boldogan tart párjával a neves eseményekre. Egy, a párhoz közeli forrás elmondta a People magazinnak, hogy ők ketten boldogak együtt, és habár még nem komoly a kapcsolat, csupán randizgatnak és élvezik egymás társaságát, az ünnepek egy részét, különösen a szilvesztert együtt szándékoznak tölteni.

Bradet és Inest először november 13-án fotózták le együtt, amikor Cindy Crawford és Rande Gerber oldalán a Los Angeles-i Orpheum Színházba mentek egy Bono koncertre. Akkor még csak pletykáltak róluk, de mára biztossá vált, hogy járnak. Ines de Ramonnak azért sem volt könnyű hivatalosan Brad párjaként megjelenni, mivel ő is egy viharos magánéleti dolgon van túl: az év elején elvált férjétől, a Vámpírnaplók sztárjától, Paul Wesleytől.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto