Barion Pixel A két hét múlva 60. életévét betöltő Brad Pitt még mindig szívdöglesztően néz ki – Coloré

A két hét múlva 60. életévét betöltő Brad Pitt még mindig szívdöglesztően néz ki

2023. 12. 05.

Brad Pitt hamarosan betölti a hatvanat, de a fényképek tanúsága szerint nem fog rajta az idő, sőt: érik, mint a jó bor!

Brad Pitt december 18-án fogja betölteni a hatvanat, de legújabb Insta-fotói alapján elmondható, hogy több évet letagadhat! A színész huszonnyolc évesen tűnt fel a Thelma és Louise című filmben 1991-ben, s azóta olyan filmekben szerepelt, mint az Interjú a vámpírral, a Hét év Tibetben vagy a Szenvedélyek viharában.

Korszakairól leginkább frizurái árulkodnak, és Instagramján sokszor régi és új képeivel dobogtatja meg a női szíveket.

Brad Pitt: szakma és magánélet

Bár Brad Pitt nem panaszkodhat, ami a szakmai életét illeti, magánélete már nem mondható hasonlóan gondtalannak. Számos ismert sztárral jött össze az idők során, akik közül párat feleségül is vett. Jennifer Aniston és Angelina Jolie is a feleségei voltak, de randizott Gwyneth Paltrow-val is. Jelenlegi barátnője a közel harminc évvel fiatalabb Ines de Ramon, aki ékszerszakértőként dolgozik.

Kapcsolatuk nagyjából két éve tart, és sok mindent ki kellett bírnia: nemrégiben Angelina Jolie eladta a részét a Brad Pitt-tel való közös birtokukból, ami azért okozott problémát, mert a színész úgy emlékszik, hogy a beleegyezése nélkül Angelina Jolie nem adhatta el a saját részét.

A hírek szerint Brad Pitt meglehetősen gyerekesen viselkedik a válás során / Kép forrása: Steve Granitz / Getty Images
A hírek szerint Brad Pitt meglehetősen gyerekesen viselkedik a válás során / Kép forrása: Steve Granitz / Getty Images

Pár hete a fiától kellett szörnyű szavakat hallania a színésznek, aki aljas emberként hivatkozott rá, aki egyáltalán nem empatikus, és a gyermekei rettegnek tőle.

A hatvan év tehát korántsem csak boldogsággal és sikerekkel telt a színész számára, ám kétségtelen, hogy kora ellenére remekül néz ki!

Forrás: Daily Maill.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/brad-pitt-meg-mindig-szivdogleszto/