Barion Pixel Ginny Weasley, vagyis Bonnie Wright első babáját várja – Coloré

Ginny Weasley, vagyis Bonnie Wright első babáját várja

2023. 05. 01.

Daniel Radcliffe után újabb Harry Potter szereplő néz családi örömök elé. Bonnie Wright játszotta Ginny Weasley-t a nagy sikerű J.K. Rowling adaptációkban.

Nemrég jelentette be Daniel Radcliffe, hogy szerelmével, Erin Drake-kel megszületett közös gyermekük, máris újabb Harry Potter szereplőnek örvendezhetünk. Bonnie Wright és férje, Andrew Lococo 2022 márciusában kötöttek házasságot, most pedig a közösségi oldalán jelentette be egy fotó kíséretében, hogy hamarosan hárman lesznek.

Bonnie Wright
Forrás: Stefanie Keenan/Getty Images

A 32 éves Bonnie Wright, egy gyönyörű, festői tájon látható, gömbölyödő pocakkal, természetesen férje ölelésében. A sztár a következőt írta a képhez:

Kisbabánk lesz! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk vele ezt a gyönyörű földet. Vad és megható utazás a terhesség, amely során átalakulunk, hogy teret adjunk az új életnek. Andrew és én alig várjuk, hogy még ebben az évben találkozhassunk a babánkkal és szülőkké válhassunk.

A pár 2022 márciusában a kaliforniai San Juan Capistrano-ban található The Ecology Centerben házasodott össze egy szabadtéri szertartáson.

Harry Potter-filmek
Forrás: InterCom

Bonnie először az Instagramon osztotta meg a hírt, egy medencénél készült, közeli videóval a jegygyűrűikről:

A tegnapi nap volt életem legjobb napja! Köszönöm a férjemnek!

A nyolc Harry Potter-film mellett Bonnie Wright szerepelt még egy pár alkotásban, de igazán kimagasló sikereket nem ért el Hollywoodban, ám ő ezzel ki is van békülve. Diplomája megszerzése után rövidfilmeket készített, rendezett és megalapította saját produkciós cégét. Nem akar A-listás híresség lenni, sokkal jobban szeret a természetben tevékenykedni, környezetvédelmi aktivistaként dolgozik és ebben férje is partnere.

Forrás: People
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images