Blake Lively ezért szégyellte szülés utáni alakját

Hollywoodban megszokott, hogy még a frissen szült színésznők is hetek alatt formába hozzák magukat.

Borítókép forrása: YouTube

Ezzel azonban Blake Lively kicsit sem értett egyet. Legalábbis most már teljesen másképp lát bizonyos dolgokat, amelyeket harmadik szülése után tapasztalt.

A Gossip Girls egykori szereplője Betty nevű lányának érkezése után 4 hónappal már a Ritmusszekció filmje promotálásán vett részt, ám akkori alakjára a szülés előtti ruhái és a kedvenc márkáitól újonnan beszerzett szettek sem mentek fel. Ez viszont óriási gátlásokat és szégyent ébresztett a színésznőben, aki egy vele készült interjúban a következőket nyilatkozta:

„Nincs jó üzenete annak, amikor a nők észreveszik, hogy a kedvenc márkáiknak nincs olyan ruhaméretük, ami illene az alakjukra. Zavaró. Bárcsak szülés után is annyira jól éreztem volna magam a bőrömben, mint most, egy évvel később. Hiszen ez a test adta nekem a gyermekem, és ez a test táplálta őt. Milyen gyönyörű csoda! Ahelyett, hogy büszke lettem volna magamra, szégyenkeztem, amiatt, mert nem jöttek rám a ruháim. Milyen butaság volt, így visszagondolva.”

Sok idő volt, mire a színésznő elfogadta megváltozott az alakját, ugyanakkor ez ébresztette rá, hogy olyan ruházati márkákat érdemes támogatnia, akik nemcsak az XS-es és S-es méretű nőkre tervez darabokat, hanem azokra is, akiken van némi felesleg.

Blake egyébként tavaly adott életet Betty lányának, akinek két nagyobb testvére James és Inez.

Forrás: JustJared

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Lemaradtál a nyaralásról? Dehogyis!