Barion Pixel Billy Bob Thornton 10 évvel fiatalabb feleségével mutatkozott a vörös szőnyegen – Coloré

Billy Bob Thornton 10 évvel fiatalabb feleségével mutatkozott a vörös szőnyegen

2022. 07. 17.

Billy Bob Thornton hosszú idő után mutatkozott a vörös szőnyegen, mégpedig legújabb filmje, a The Gray Man premierjén.

Billy Bob Thornton a 90-es és 2000-es évek egyik legsármosabb és legsikeresebb színészének számított, akinek a nevét mégis sokan inkább Angelina Jolie miatt jegyezték meg. A színész és az Oscar-díjas színésznő 2 évig voltak házas. Válásuk után Thornton azt nyilatkozta, hogy élete legszörnyűbb két évét töltötte Jolie mellett, aki sosem törődött és gondoskodott róla igazi feleségként.

Billy Bob Thorton
Forrás: Northfoto

Válásukra majdnem 20 éve, 2003-ban került pont és azóta mindketten mással alapítottak családot. Jolie ugyan elvált gyermekei apjától, Brad Pittől, de Billy Bob Thornton boldog házasságban él 57 éves szerelmével, Connie Anglanddel, akit a bemutatóra is magával vitt. A szerda este tartott eseményen Billy Bob Thronton nemcsak felesége miatt számított feltűnő jelenségnek, hanem stílusa miatt is. A 66 éves sztár kendőben, kalapban és egy fekete farmerben tette tiszteletét, amellyel nemcsak sikkes, hanem igazán merész is volt a végeredmény.

Billy Bob Thornton – akit elsősorban az Armageddon, a Tapló Télapó, a Pengeélen, a Szörnyek keringője és az Igazából szerelem című filmekből ismerhet a közönség – egy 2004-es Vogue interjúban elárulta, hogy Jolie-val való házassága miért ment tönkre annak idején szinte egyik napról a másikra.

Billy Bob Thorton
Forrás: Northfoto

„Ez engem is meglepett, mert egyik napról a másikra teljesen megváltoztunk. Azt hiszem, egy nap semmi közös nem volt bennünk.” – magyarázta Billy Bob Thornton, majd hozzátette, hogy nagyon ijesztő volt számára, de ritka esetekben megtörténhet.

„És ez ijesztő, de… azt hiszem, megtörténhet, ha végre megismered önmagad és azt, mire is vágysz valójában.”

Ez is érdekelhet:

Angelina Jolie

A 47 éves szépséges színésznő Brad Pittől való válása óta teljesen kivirult és a stílusa is óriási változáson ment keresztül, hiszen az eddig mindent eltakaró szettek helyett ismét a sikk és az elegancia vették át a helyet az öltözködésében. A színek tekintetében is nyitottabb lett, hiszen a fekete és a föld árnyalatai mellett, az élénkebb nüanszoknak is megtalálhatóak a gardróbjában. Így esett a választása erre a lenyűgözően szép sárga darabra, amely tökéletesen kiemelte porcelán bőrét. Ha szeretnél többet tudni a színésznő ruhájáról, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com