Így emlékezett meg Billie Lourd édesanyjáról, Carrie Fisherről 6 évvel annak halála után

2022. 12. 30.

A Star Wars Leia hercegnője rendkívül büszke lenne lányára, Billie Lourdre, aki tehetséges színésznővé érett az évek folyamán.

Billie Lourd néhai édesanyja, Carrie Fisher, aki 2016-ban hunyt el szívrohamban, 60 éves korában. Fishert a legtöbben a Csillagok háborúja filmekből ismerték, hiszen ő alakította Leia hercegnőt. Carrie édesanyja is színésznő volt, Debbie Reynolds, aki egyetlen nappal később hunyt el, mint lánya, 84 évesen, sztrókban. A dinasztia örökségét Billie Lourd viszi tovább, akit láthattunk a Scream Queens sorozatban, az American Horror Story antalógiában és a Csillagok háborúja VII. részében is.

A 30 éves színésznő december 27-én a közösségi médiában tisztelgett néhai édesanyja halálának hat éves évfordulóján.

Carrie Fisher és Billie Lourd
Forrás: Northfoto

6 éve, hogy anyukám meghalt (egyszerre érzem csak 2-nek, de 705-nek is). És ellentétben a legtöbb más évvel, amióta anya meghalt, idén ez az elmúlt két hét volt életem legörömtelibb napjai. A lányom megszületése és a fiam találkozása vele, és ahogyan ránéz a húgára a legvarázslatosabb pillanatok voltak, amit valaha átéltem.

– írta Billie Lourd az Instagramon, egy magáról és Carrie-ről készült évekkel ezelőtti fotóját posztolva.

Billie Lourd
Forrás: Northfoto

Néha a varázslatos pillanatok egyben a legnehezebbek. Erről szól a gyász. Bárcsak itt lenne anyám, de nincs. Szóval nem tudok mást tenni, mint erősebben kapaszkodni a varázslatba, és egy kicsit szorosabban átölelni a gyerekeimet. Mondj el nekik egy történetet róla. Oszd meg velük kedvenc dolgait. Mondd el nekik, mennyire szerette volna őket. Mindazoknak üzenem, aki megtapasztalja a gyász valóságát az élet varázsa mellett, hogy veletek vagyok. Nem vagy egyedül. Ne hagyd figyelmen kívül ezt. Az élet egyszerre lehet varázslatos és szomorú.

– zárta sorait a sztár.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto