Barion Pixel Billie Eilish és 10 évvel idősebb párja, Jesse Rutherford hét hónapnyi randevúzást követően szakítottak – Coloré

Billie Eilish és 10 évvel idősebb párja, Jesse Rutherford hét hónapnyi randevúzást követően szakítottak

2023. 05. 19.

A 21 éves Grammy-díjas Billie Eilish és a 31 éves zenész közös nyilatkozatot adtak ki, amiben részletezik kapcsolatuk természetét.

Billie Eilish-t és Jesse Rutherfordot utoljára áprilisban látták együtt a Coachella fesztiválon. Most pedig sajtósaik kiadták a közös nyilatkozatot, és megerősítették, hogy ők ketten barátságban válnak el egymástól, a döntésük indulatmentes és harmadik fél sem érintett a szakítás okában. Így most mindketten szinglik.

Billie Eilish
Lionel Hahn/Getty Images

Billie és Jesse a vörös szőnyegen a 2022-es LACMA Art+Film Gálán debütáltak együtt, tavaly novemberben, ez tette hivatalossá kapcsolatukat, amit többen azért kétkedve fogadtak a 10 év korkülönbség miatt. A pletykák már korábban felreppentek kettejükről, mivel egy rajongó észrevette Billie-t és a Neighbourhood énekesét az Universal Studios Halloween Horror Nights rendezvényén.

A TikTok-ra feltöltött leleplező videó egyértelművé tette, hogy ők ketten egy párt alkotnak, de a hivatalos, vörös szőnyeges bemutatásra csak egy hónappal később került sor. Ám az is lehet, hogy kapcsolatuk sokkal régebbre datálódik, mivel 2017-ben is készültek róluk közös Halloween-fotók, amikor Eilish még csak 16, Jesse Rutherford pedig 26 éves volt. Az akkori jelmezükkel tovább akarták sokkolni azokat, akik már így is a kettejük közti korkülönbségen és a furcsa barátságon élcelődtek, így Billie Eilish egy babának, míg Jesse öregembernek maszkíroztatta magát.

Billie Eilish
zerojack/Getty Images

Egy korábbi interjúban az énekesnő elmondta, mennyire hálás a férfiért, akit régóta ismer, és nem gondolta volna, hogy a legmenőbb fenegyerek egyszer ágyba viszi őt és szerelmesek lesznek. Billie Eilish elmondása szerint az ő szeretet nyelve az érintés, fontos számára a bőr, az intimitás, cirógatás az ölelés. Ezen felül viszont szüksége van a kapcsolatban a szabadságra is, a kölcsönös figyelemre és motiválásra.

Most azonban ismét visszatértek a barát zónába és már csak, mint haverok ápolnak egymással jó viszonyt.

Forrás: PageSix
Borítókép forrása: Cindy Ord/Getty Images