Billie Eilish 20 éves lett! Testvére megható üzenettel köszöntötte

2021. 12. 20.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb tehetsége minden kétséget kizáróan Billie Eilish, aki stílusával, hangjával és művészi látásmódjával még a zenei legendák elismerését is bezsebelhette.

Számos Grammy-díj, elismerés és több millió követő – jelenleg így lehet leírni a mindössze 20 éves énekesnő karrierjét, aki még csak most vált felnőtt nővé, de olyan elképesztő dolgokat valósított meg, amelyeket mások egy emberöltő alatt sem.

Vanity Fair Oscar Party
Forrás: Northfoto

Azt azonban kevesen tudják – vagy legalábbis hajlamosak megfeledkezni róla -, hogy sokat köszönhet bátyjának, Finneas O’Connellnek, aki 2015-ben megírta neki Ocean Eyes című dalát, amellyel Eilish hírnevet szerzett. A 24 éves fiú maga is elismert zenész, aki nemcsak örül húga sikerének, hanem a mai napig segíti is azt.

Billie szombaton töltötte be a 20. életévét, amelynek alkalmából testvére is felköszöntötte, méghozzá egy igen szívbemarkoló poszttal:

„Életem legnagyobb öröme volt látni, ahogy nősz, és azzá a megfontolt, hihetetlenül kedves, tehetséges, vidám és szorgalmas emberré válsz, aki ma vagy! Az első számú rajongód leszek a halálom napjáig. Semmit sem szeretek jobban, mint a nagy testvéred lenni. Boldog születésnapot!”

Az édes üzenet mellett Finneas megosztott néhány fotót a húgáról, és egy régebbi videót, amelyben mindenki számára nyilvánvaló, hogy Billie és Finneas mennyire jó tesók.

Forrás: justjared.com