Barion Pixel Billie Eilish miatt egy világmárka nem használ fel többé szőrmét – Coloré

Billie Eilish miatt egy világmárka nem használ fel többé szőrmét

2021. 09. 15.

Óriási változást ért el az énekesnő, aki vegánságával arra ösztönözte az Oscar de la Renta divatmárkát, hogy azok felhagyjanak a valódi szőrmék felhasználásával.

A különc énekesnő már nem csak melankolikus és egyedi hangzású dalaival tűnik ki, hanem stílusával és példaértékű nézeteivel is. A popsztár a MET-gálán meghazudtolva saját, eddig megszokott stílusát, egy habos, barackvirág színű Oscar de la Renta tüllestélyit viselt.

2021 Met Gala
Forrás: Northfoto

A hatalmas divatház nemcsak egy estére adott ruhát a 19 éves ikonnak, hanem hosszú távú szerződést kötött vele. Sőt, minden idők legfiatalabb társelnöke is lett a divatcégnek. Billie addig-addig erősködött és fejtette ki nézeteit a divatház fejeseinek, hogy azok végül engedtek a nyomásnak, és teljes mértékben leállnak a szőrmék használatával kreációikban.

Alex Bolen, az Oscar de la Renta vezérigazgatója elmondta, hogy már felesége és anyósa is próbálta felnyitni a szemét. nevezetesen, hogy hagyjanak fel az állatok ilyen jellegű kizsákmányolásával, de mindeddig ellenállt. Most azonban úgy érzi, ideje nyitnia a friss véleményvezérek ösztönzésére és a modernkor eszméire, és bár ő maga, illetve néhai apósa, Oscar, a márka megteremtője is szerette a szőrmét, leállnak azok felhasználásával.

A vegán Eilish pedig Instagramján posztolta a hírt, hogy mekkora büszkeség volt számára úgy viselni a MET-en a ruháját, hogy a világmárka az ő sugallatára többé nem járul hozzá a prémes állatok lemészárolásához.

Forrás: dailymail.com