Billie Eilish miatt egy világmárka nem használ fel többé szőrmét

Óriási változást ért el az énekesnő, aki vegánságával arra ösztönözte az Oscar de la Renta divatmárkát, hogy azok felhagyjanak a valódi szőrmék felhasználásával.

A különc énekesnő már nem csak melankolikus és egyedi hangzású dalaival tűnik ki, hanem stílusával és példaértékű nézeteivel is. A popsztár a MET-gálán meghazudtolva saját, eddig megszokott stílusát, egy habos, barackvirág színű Oscar de la Renta tüllestélyit viselt.

2021 Met Gala
Forrás: Northfoto

A hatalmas divatház nemcsak egy estére adott ruhát a 19 éves ikonnak, hanem hosszú távú szerződést kötött vele. Sőt, minden idők legfiatalabb társelnöke is lett a divatcégnek. Billie addig-addig erősködött és fejtette ki nézeteit a divatház fejeseinek, hogy azok végül engedtek a nyomásnak, és teljes mértékben leállnak a szőrmék használatával kreációikban.

Alex Bolen, az Oscar de la Renta vezérigazgatója elmondta, hogy már felesége és anyósa is próbálta felnyitni a szemét. nevezetesen, hogy hagyjanak fel az állatok ilyen jellegű kizsákmányolásával, de mindeddig ellenállt. Most azonban úgy érzi, ideje nyitnia a friss véleményvezérek ösztönzésére és a modernkor eszméire, és bár ő maga, illetve néhai apósa, Oscar, a márka megteremtője is szerette a szőrmét, leállnak azok felhasználásával.

A vegán Eilish pedig Instagramján posztolta a hírt, hogy mekkora büszkeség volt számára úgy viselni a MET-en a ruháját, hogy a világmárka az ő sugallatára többé nem járul hozzá a prémes állatok lemészárolásához.

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!