Megdöbbentő változáson esett át a népszerű énekesnő

2021. 05. 03.

Egészen elképesztő átalakuláson ment keresztül a 19 éves énekesnő, aki a brit Vogue címlapján mutatta meg új külsejét.

A hét Grammy-díjjal és 82 millió követővel büszkélkedő szupersztár a mai fiatal generáció egyik legnagyobb példaképe. A tehetség még a legendás zenészek elismerését is bezsebelte zenei sikereivel és unisex öltözködésével, amellyel állítása szerint azt akarta elérni, hogy ne a nőies idomai, hanem a hangja és a számai miatt szeressék.

Billie Eilish Guests On 'the Late Show'
Forrás: northfoto.com

Ennek 6 éve, Billie pedig a világ legismertebb énekesnőinek egyike lett. Valószínű ezért is gondolta úgy, hogy nővé válásával együtt ideje új köntösbe öltöztetnie magát, méghozzá szó szerint. A világszerte nagy sikert elért portréin, ugyanis egy tőle szokatlan, vadítóan szexis fűzőben, harisnyakötőben és magassarkúban látni. A stylist csapat egy ízléses pin-up fazont akart adni a sztárnak, amelyhez a híressé vált melankolikus tekintete igazán nagyszerűen illik.

A fotósorozathoz egy mély interjú is készült Elilish-sel, aki elárulta, hogy nehezen, de sikerült túllépnie azon, hogy az emberek mit gondolnak róla. Ezt pedig azzal is be akarta bizonyítani, hogy végre-valahára megmutatta a még soha nem látott tetoválását.

Az énekesnő 2015-ben robbant be a köztudatba Ocean Eyes című dalával, amelyet testvérével, Finneas Eilish-sel szerzett közösen.

Forrás: justjared.com