Befutott Billie Eilish dokumentumfilmjének előzetese

Tavaly robbant a hír, hogy érkezik Billie Eilish dokumentumfilmje.

Borítókép forrása: YouTube

Pontosabban egy alkotás, amely bepillantást enged az énekesnő életébe, az általa megteremtett Z-generációs jelenségbe, a szupersztárságba és a családi hátterébe.

Billie Eilish az elmúlt három évben szó szerint beírta magát a történelembe, hiszen eklektikus zenei stílusa, ízlése és az üzenete igazi divatot teremtett a mai fiatalok körében. Ám az alkotás ennél jóval mélyebbre fog ásni vele kapcsolatosan. Képet kaphatunk az énekesnő valódi személyiségéről és mindarról, ami ahhoz vezetett, hogy ma már a szakma legnagyobbjai is igazi tehetségként – sőt, mi több példaképként – emlegetik.

A dokumentumfilmet – amely a Billie Eilish: Kicsit homályos a világ címet kapta – február 26-án mutatják be a mozikban és az Apple TV+ streaming szolgáltatón, így mindenki úgy tekintheti majd meg, ahogy szeretné. A filmet egyébként R. J. Cutlor rendezte, akinek olyan filmek köthetőek a nevéhez, mint a Ha maradnék, vagy a Belushi.

A produkcióban a fiatal sztár bátyja, Finneas külön fejezetet kap, ugyanis kevesen tudják, de Eilish számainak nagy részét ő írta és zenésítette meg, ezért nagy szerepe volt húga sikerében…

Forrás: Hollywood Reporter

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Lemaradtál a nyaralásról? Dehogyis!