Barion Pixel Imára hívott mindenkit Hailey Bieber apja – Mi történhetett? – Coloré

Imára hívott mindenkit Hailey Bieber apja – Mi történhetett?

2024. 03. 01.

Pénz, hírnév sem szabhat gátat a nehézségeknek. A sztárok életében ugyanúgy jelen vannak a negatív erők. Úgy tűnik, hogy Justin Bieber és felesége életét is megnehezíti valami.

Csakhogy azzal is szembe kell néznünk, hogy a hírek túl gyorsan terjednek és bizony félreértések, torzítások is dolgozhatnak a háttérben.

A rajongók aggodalmát váltotta ki Stephen Baldwin posztja, amely Victor Marx lelkész üzenetét közvetítette és így szólt:

Keresztények, kérlek, amikor Hailey-re és Justinra gondoltok, mondjatok el egy imát a bölcsességükért, a védelmükért, és hogy közelebb kerüljenek az Úrhoz. 

Bieber
Kép forrása: MediaPunch/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images

Baj van Justin Bieber és Hailey Bieber háza táján?

A sorokat olvasva talán nincs olyan ember, aki e mögött ne sejtene valami baljóst. A rajongók is aggódni kezdtek. Természetesen rögtön ezután megjelent a híres házaspárról néhány aktuális fotó, amelyen azonnal azt vélték látni, hogy valóban gond lehet, mert nem tűntek boldognak, vidámnak.

Azóta Victor Marx már eltávolította az eredeti posztot, mert félreértéseket szült és özönlöttek az aggódó kommentek.

A lelkész ugyanis gyakran szokott együtt imádkozni Hailey édesanyjával és csak arra szeretett volna rávilágítani mindenkit, hogy…

Különleges kihívásokkal kell szembenézniük a jól látható pozíciókban lévőknek, és az ellenség sem akarja, hogy közelebb kerüljenek Jézushoz. Olyan gyakran, függetlenül az anyagi dolgoktól vagy az elismerésektől, gyakran szembesülnek olyan spirituális háborúval, amely heves és hitük, házasságuk és általában életük tönkretételére törekszik.

A ma 29. születésnapját ünneplő Justin Bieber és felesége azóta sem kommentálták a történéseket és még nem is reagáltak a sajtó megkeresésére.

Nyitókép forrása: Bellocqimages/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images