Barion Pixel Megható emlék Benedek Miklósról – Néhai fia, Benedek Tibor özvegye, Epres Panni így emlékezett meg a Nemzet Színészéről – Coloré

Megható emlék Benedek Miklósról – Néhai fia, Benedek Tibor özvegye, Epres Panni így emlékezett meg a Nemzet Színészéről

2024. 01. 10.

Epres Panni videóval búcsúzik egykori apósától, Benedek Miklóstól.

Epres Panni sem ment szó nélkül amellett, hogy Benedek Miklós elhunyt. Szavak helyett azonban egyetlen videóval búcsúzott. A 2023. december 13-án készült felvételen a Vígszínház színpadán láthatjuk a Nemzet Színészét, aki élete végéig játszott.

A Játék a kastélyban című előadás után hatalmas tapssal fogadták a művészt, aki bár láthatóan fáradtan, de boldogan hajolt meg a nagyérdemű előtt.

A modell egy szót fűzött a videóhoz: Nonno, ami olaszul a nagypapára utal.

Epres Panni és a Benedek-család

A modell a kilencvenes évek közepén találkozott későbbi férjével, Benedek Tiborral, ám ekkor a kapcsolatuk nem vált komollyá, hiszen míg a vízilabdázó Olaszországba költözött, Epres Panni modellkarrierje egyengetése közben befejezte a tanulmányait. Diplomamunkáját a paralimpia történetéről írta, és arról, hogy ez hogyan jelent meg a médiában.

Benedek Miklós bár beteg volt, még voltak tervei / Kép forrása: RTL
Benedek Miklós bár beteg volt, még voltak tervei / Kép forrása: RTL

2003-ban ismét találkozott Benedek Tiborral, amikor is ott tudták folytatni kapcsolatukat, ahol abbahagyták. 2010-ben összeházasodtak, ám eddigre két közös gyermekük volt, Mór és Barka.

Egészen az olimpiai bajnok vízilabdás 2020-ban bekövetkezett halálig éltek boldogan. Most Panni imádott apósát is elvesztette, ám talán élteti a remény, hogy az apa végre találkozhatott fiával.

Nyitókép forrása: RTL.