Barion Pixel Ben Affleck egy talkshow-ban elárulta, miért volt borzalmas szobatárs Matt Damon – Coloré

Ben Affleck egy talkshow-ban elárulta, miért volt borzalmas szobatárs Matt Damon

2023. 04. 17.

Jennifer Lopez 50 éves férje, Ben Affleck, az Air című legújabb sportdrámájának promózása közben ejtett szót legjobb barátjáról és pályatársáról.

Ben Affleck elárulta James Corden esti beszélgetős műsorában, hogy régi cimborája, Matt Damon rossz szobatárs volt, aki nem volt hajlandó takarítani és rendet tartani. A színész-rendező azért érkezett Cordenhez, hogy népszerűsítse új, Michael Jordan Nike-szerződéséről szóló filmjét, az Air-t. A sportdrámát Affleck rendezte és szerepel is benne, mellette pedig az 52 éves Matt Damon a főszereplő.

Ben Affleck és Matt Damon
Forrás: Northfoto

A 44 éves komikus-műsorvezető azzal kezdte az interjút, hogy megkérdezte Ben Afflecket gyerekkori barátjáról, Matt Damonról, és arról, hogy igaz-e, hogy valaha közös bankszámlájuk volt.

Miért olyan fura ez? Tinédzserek voltunk, és fel akartunk utazni New Yorkba meghallgatásokra, Bostonban éltünk, és összefogtunk, hogy segítsük egymást. Ha egyikünk elég pénzt keresett, akkor mindketten továbbra is fel tudtunk utazni New Yorkba, hogy részt vegyünk a következő meghallgatáson. Aztán LA-be költöztünk. Egy házban is laktunk, így egyszerűen könnyebb volt minden, bár Matt sosem fizette be a számlákat.

– viccelődött Affleck.

Kiderült, hogy többször kikapcsolták a villanyt, ezért Damonnak el kellett magyarázni, hogyan is működnek a szolgáltató társaságok. Az is kiderült, hogy nem a rezsi az egyetlen nehézkes pont Matt Damonnál, hanem rendkívül trehány is.

Matt csodálatos fickó, szeretem őt. Ő a legjobb barátom, egész életemben nagyszerű társ mindenben. Ő egy zseniális srác, de senkinek sem javasolnám, hogy éljen vele, mert van egy rossz tulajdonsága. Szerintem pont ezért olyan nagyszerű színész. Úgy tud koncentrálni, hogy minden másról megfeledkezik. Kizárja a külvilágot, nem érzékeli a koszt, a rendetlenséget, ha valamin dolgozik. Miután egy évig takarítottunk a fickó után, ülősztrájkot tartottunk a tesómmal, Casey-vel, aki velünk élt. Megvártuk, mennyi ideig képes elmenni a szeméthegyek mellett. Két hétig bűzlött a lakás. A sushi-t kukacok lepték a szoba közepén. Mi adtuk fel ismét a várakozást. Isten áldja a feleségét, Lucyt, hogy képes vele együtt élni.

– idézte fel az emlékeit a Batman sztárja.

Ben Affleck és Damon egyébként több filmben is együtt játszottak. Többek között a Good Will Hunting című alkotásban, amelyért Oscar-díjat is kaptak, valamint Az utolsó párbaj és a Vágyak csapdájában című produkciókban.

ben affleck
Forrás: Northfoto
Forrás: Hollywood Reporter
Borítókép forrása: Northfoto