Barion Pixel Ben Affleck és Jennifer Garner 15 éves lánya coming outolt! Seraphina nagypapája temetésén árulta el az új nevét – Coloré

Ben Affleck és Jennifer Garner 15 éves lánya coming outolt! Seraphina nagypapája temetésén árulta el az új nevét

2024. 04. 18.

Jennifer Garner és Ben Affleck 15 éves lánya, akit korábban Seraphina Rose néven ismerhetett a nagyérdemű, több évnyi találgatás után, nagyapja temetésén vallotta be, hogy transznemű és Fin néven éli tovább az életét.

A fekete öltönyt és rövid hajat viselt a megemlékezésen Ben Affleck középső gyermeke, aki miután Fin néven mutatkozott be az egybegyűltek előtt felolvasott egy bibliai verset nagyapja emlékére.

Fin már idén februárban új külsővel jelent meg a nyilvánosság előtt, de a temetés volt az első alkalom, hogy felvállalta önmagát. A Facebookon élőben közvetített megemlékezés Jennifer Garner apjának, William Jack Garnernek lett rendezve, aki egy héttel korábban, 85 évesen hunyt el.

William többi unokáját követve Fin is bemutatkozott a templomi szónoklatnál: „Helló, a nevem Fin Affleck”, majd felolvasta a Példabeszédek könyvének 16. fejezetének 8. versét:

Jobb egy kevés az igazsággal, mint a nagy jövedelem igazságtalansággal.

Fin Afflecket természetesen híres szülei mindenben támogatják, akik nehezen tudják szavakba önteni azt a büszkeséget, amit gyermekük iránt éreznek. Így van ezzel Fin két másik testvére is, Violet és Samuel.

Ben Affleck és Fin
Forrás: Pierre Suu/gettyimages

Jennifer Garner és Ben Affleck 2015-ben szakítottak, de nagyon jó barátai maradtak egymásnak. Többek között emiatt is érezte biztonságban magát Fin, akiről már jó ideje tudni lehetett, hogy inkább férfinak érzi magát.

Érdekes módon Jlo lányáról, Emméről is hasonlóan vélekedik a közvélemény. Akárcsak Fin, ő is fiús, és gendersemlegesnek vallja magát.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Jason Merritt/Getty Images