Barion Pixel Csődbe mehet Ben Affleck? Brutál összegbe fáj neki a válás Jennifer Lopeztől: már árulják a házat! – Coloré

Csődbe mehet Ben Affleck? Brutál összegbe fáj neki a válás Jennifer Lopeztől: már árulják a házat!

2024. 06. 16.

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme nem lángolt sokáig: elválnak útjaik.

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme újra szárba szökkent, ám nem tartott sokáig a virágzás, ugyanis a legutóbbi hírek szerint a pár végleg búcsút mond egymásnak. Bár hivatalosan még nem váltak el, külön élnek, és közös otthonukat is áruba bocsátották.

Jennifer Lopez és Ben Affleck háza(ssága)

Úgy tudni, hogy a pár a Beverly Hillsben található 60 milliós kúriát árulja, mindössze egy évvel azután, hogy megvásárolták az ingatlant. A tizenhét hálószobás házra harminc fürdőszoba jut, és egy év alatt ötmillió dollárt emelkedett az értéke, amihez nyilvánvalóan az is hozzátett, hogy ismert lakókkal bírt, ha csak egy évre is.

Ben Affleck május közepén költözött át brentwoodi otthonába, és Jennifer Lopez is keresi az új otthonát. Az énekesnőre rájár a rúd, hiszen legújabb filmje sem lett sikeres, és koncertturnéját is át kellett nevezni a jobb jegyeladások érdekében. Nem tudni, hogy jelenlegi állapota, vagy a jegyeladások hiánya miatt, de a turnét nemrégiben lemondta.

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága válságba került / Kép forrása:  / Getty Images
Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága válságba került / Kép forrása: Kevin Winter / Staff / Getty Images

Úgy tudni, hogy a nehéz időszakon édesanyja, testvérei, valamint tizenhat éves ikrei, Max és Emme segítik át.

Eközben Ben Affleck is a szeretteire támaszkodik, köztük Matt Damonra, aki az egyik legjobb barátja. Mint egy forrás elmondta, a színész szomorú a kialakult helyzet miatt, ezért próbál a munkájára koncentrálni, valamint a gyermekeivel időt tölteni.

Forrás: Page Six.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/ben-affleck-csod-valas-jennifer-lopez/