Barion Pixel 2024 férfija? A szabálytalan, durva arcú Barry Keoghanért van oda mindenki! Íme az 5 legszexibb szettje! – Coloré

2024 férfija? A szabálytalan, durva arcú Barry Keoghanért van oda mindenki! Íme az 5 legszexibb szettje!

2024. 03. 16.

Egyéni ízlés és megítélés kérdése, hogy kinek milyen karakter tetszik. Van, aki éppen a nem általánosan kihirdetett szépfiúkért rajong. Barry Keoghan-ről mi a véleményed?

A karakteres vonások megjegyezhetőbbé teszik a hírességeket. Barry Keoghan arca senkiével nem keverhető össze. A ragadozó tekintetű, görbe orrú ír színész olyan alkotásokból lehet ismert, mint az Örökkévalókból Druigként. Ezért az arcért nagyon sokan vannak odáig és vissza, de el kell keseríteni a rajongókat: foglalt a szíve.

Barry Keoghan
Kép forrása: Lionel Hahn / Contributor / Getty Images

Barry Keoghan vagány és/vagy megdöbbentő szettjei

Nemcsak színészi előadását ismerhetjük el, de valljuk be őszintén, hogy a divat oltárán is rendszeresen áldoz.

Hogy mi vette rá arra, hogy női kabátba bújjon, nem tudjuk.

Mit szóltok ehhez?

A mellény alá ezúttal nem került ing és a színész hasa kacéran kikandikál alóla. A színében és anyagában is harmóniát mutató nadrággal, zsebre vágott, izmosra gyúrt kezeivel mégis maszkulin hatást kelt.

Az apró kockás, bordó zakó és nadrág, a kerek gallérú fehér ing és a hozzá viselt, harmóniát mutató ékszerek ünnepélyes megjelenést kölcsönöznek a 31 éves színésznek.

A ’90-es évek popcsapatait idéző, meztelen mellkast megmutató kigombolt ing, az átható tekintet a tesztoszteront és a macsó stílust ontja magából.

Így néz ki, amikor bulizni készül egy sztár. Úgy tűnik, hogy elsődleges szempont a kényelem, mert a kötött, szürkéskék árnyalatú, mandzsettás pulcsi erről árulkodik. Mint ahogyan a színében hozzá illő oldalzsebes nadrág és sportcipő is. A fotó itt megtekinthető.

Nyitókép forrása: Gary Gershoff / Contributor / Getty Images