Barion Pixel Borzalmasan néz ki a Gyűrűk Ura sztárja – Elijah Wood felismerhetetlen és rossz ránézni – Coloré

Borzalmasan néz ki a Gyűrűk Ura sztárja – Elijah Wood felismerhetetlen és rossz ránézni

2023. 09. 22.

Szó szerint szörnyen fest Elijah Wood, aki a The Toxic Avenger című szuperhősfilm rebootjában kapott szerepet.

Elijah Wood legújabb szerepében olyan lesz, ahogy még soha nem láttuk. A kisfiús bájjal rendelkező színész most úgy néz ki, hogy még Szméagol is megrettenne tőle, ugyanis Fritz Garbingert alakítja a Macon Blair által készülő, 1984-es szuperhős kultusz klasszikus, A mérgező bosszúálló remake-jében.

The Toxic Avenger
Forrás: imdb

A 42 éves színészről ízelítőt adtak ki a készítők pár fotó formájában, ezeken Elijah Wood hiányos, zsíros sötét hajtincsekkel, félig kopaszodó fejjel, sötét szemsminkkel és rothadó fogakkal látható. Első pillantásra hasonlít kicsit a Batman film pingvinjére, amikor Danny DeVito alakította a karaktert.

Elijah Wood
Forrás: LEGENDARY PICTURES

A rendező Blair szerint a karakter újra alkotásában nemcsak Pingvin ihlette őket, hanem a The Rocky Horror Picture Show-ból származó Riff Raff is. Olyan mesteri átváltozást akartak elérni, hogy senkinek egy pillanatra se jusson eszébe Wood korábbi egyetlen szerepe sem, főleg nem Frodo.

A filmben további különleges és kedvelt színészek is szerepelnek majd, így a Trónok harcának sztárja, Peter Dinklage és a legendás Kevin Bacon. Dinklage lesz maga a Toxikus szuperhős, Winston Gooze. Az ő ellenlábasa lesz Fritz Garbinger (Elijah Wood) és annak törtető, hatalom és pénzéhes testvére, Bob (Kevin Bacon).

Az eredeti The Toxic Avenger főszereplője Mark Torgl volt, mint Melvin, egy New Jersey-ben élő házmester, aki miután egy mérgező hulladékot tartalmazó tartályba lökik, eltorzul, és Toxie nevű szuperhősként harcol a rosszfiúk ellen. A film három folytatást is megélt, bár hazánkban kevéssé ismert. A The Toxic Avenger világpremierjét csütörtökön tartják a Texas állambeli Fantastic Fest-en.

Forrás: People
Borítókép forrása: imdb