Barion Pixel Rossz hír a rajongóknak: a Saltburn 31 éves sztárja, Barry Keoghan már nem titkolja új szerelmét – Coloré

Rossz hír a rajongóknak: a Saltburn 31 éves sztárja, Barry Keoghan már nem titkolja új szerelmét

2024. 01. 07.

Barry Keoghan nevét, ha eddig nem sikerült, most biztosan sokan meg fogják jegyezni, ugyanis a Saltburn című sikerfilm egyik legjobb alakítását nyújtotta.

Barry Keoghan 31 évesen olyan elképesztő filmeket tudhat a háta mögött, mint az Egy szent szarvas meggyilkolása, A sziget szellemei, az Örökkévalók és a Dunkirk. Idén pedig a Dűne 2. részében debütál, illetve a Gladiátor folytatásában is láthatjuk majd. Barry tehát igen szépen lépked felfelé Hollywood ranglétráján, amit most a Saltburn című filmmel is megugrott. Tehetsége és sármja óriási hatással volt a mozirajongókra és persze a kritikusokra is, akik nemcsak nagy, hanem egyesen gigászi karriert jósolnak neki a közeljövőben.

Saltburn
Forrás: Prime Video

Most azonban nem a színészi alakításával hívta fel magára a figyelmet, hanem új barátnőjével, akit a rövid ismertség ellenére igen gyorsan felvállalt. A sztár a 24 éves Sabrina Carpenterrel jött össze, akit a vörös szőnyegen is megmutat a nagyérdeműnek, méghozzá a Golden Globe-on. A gyönyörű Sabrina énekes-színésznő, a magyar közönség pedig A magas lány és a Felhők című alkotásokból ismerheti.

Sabrina Carpenter, Barry Keoghan új párja
Forrás: Noam Galai/Getty Images

Sokak szerint igen komoly lehet a szerelem, ugyanis Barry még tavaly júliusban jelentette be, hogy szakítottak gyermeke anyjával, Alyson Kieras-szal, akivel kifejezetten baráti maradt a viszonyuk. Azóta nem mutatkozott senkivel, Sabrinával viszont több szemtanú is látta már együtt intim közelségben.

Barry Keoghan élete egyébként nem indult túl rózsásan. 7 évet töltött nevelőszülőknél, az iskolai évei alatt pedig többször került bajba. Tehetsége viszont már ekkor megmutatkozott, így nem is volt kérdés, hogy a színészi pályát válassza.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Jamie McCarthy/Getty Images