Barion Pixel Bánfalvy Ágnes a menyében találta meg a lányát 69 évesen – Coloré

Bánfalvy Ágnes a menyében találta meg a lányát 69 évesen

2023. 12. 20.

Mire vágyhat egy 69 éves nő, akinek a világon mindene megvan? Ha azt gondolod, hogy semmire, akkor tévedsz. Egy unoka ugyanis bizonyára adhat még pluszt az életéhez. Bánfalvy Ágnes színésznő egy lányt kapott, de nem unokaként.

Különleges ajándékot kapott Bánfalvy Ágnes. A 69 éves színésznő ugyanis új gyermeket kapott a fiától, egy lányt, aki történetesen a menye.

Bánfalvy Ágnes anyós szerepben

A színésznő Story magazinnak mesélt fiáról és annak választottjáról, Veronikáról. Igen szép szavakkal illette a menyét, akit Olivér az édesanyja stúdiójában ismert meg, a fiatal hölgy ugyanis a színésznőnek készül. Két év alatt odáig jutottak, hogy már túl vannak az esküvőn is és közösen képzelik el az életüket.

Nem vesztegették az idejüket, hisz alig két éve ismerkedtek meg, de jól is tették. Eldöntötték, hogy megesküsznek, és mindent ketten, saját maguk terveztek, szerveztek és álltak, merthogy anyagi támogatást sem fogadtak el.

Banfalvy Agnes
Új családtaggal bővül Bánfalvy családja

Anyós-meny v(iszony)

Sokszor éri az a bántás a fiús anyákat, hogy a menyecskével nem egyeznek, sőt akár szembe is szállnak egymással. Ez nemcsak a meny és az anyós viszonyát gyilkolja, hanem hatással lehet a fiúra is. Kit válasszon? Melyik ujját harapja? Nos, Bánfalvy Ágnes fia abban a szerencsés helyzetben van, hogy jó a kapcsolat édesanyja és Veronika között. A Story magazinnak olyan szavakkal méltatta, mint;

Takarít, süt, főz, mos, vasal, közben keményen dolgozik, és jól bánik az emberekkel. Őszinte, egyenes, aki kerek perec bárki szemébe mondja, ha valami nem tetszik neki, mindemellett pedig szép csaj. Olivér megütötte a főnyereményt a menyemmel, de remélem, ez fordítva is elmondható, és a fiam is legalább ilyen klassz férje Veronikának!

Viszály helyett teljes elfogadás

Ilyen anyós mellett elképzelhetetlen, hogy a színésznő menye ne érezné jól magát új családjában. Anyósként úgy gondolja magáról, hogy;

Remélem, jó fej! Mindenesetre próbálok nagyon uralkodni magamon, és nem beleszólni az életükbe, nem rájuk telepedni, úgyhogy szerintem nem rólam szólnak az anyósviccek. Vagy legalábbis nagyon remélem! A szüleim jó példával jártak előttem. Nagyon szabadon, az ’élni és élni hagyni’ elv mentén neveltek, de amikor kellett, mindig ott voltak mellettem, és támogattak. Én is így neveltem Olivért, és most is így állok a gyerekekhez. 

A színésznő arról is mesélt, hogy annyira jó a viszonya menyével, hogy sokkal inkább lányaként tekint rá.

Nem gondoltam volna, hogy 69 évesen lesz még egy gyerekem!

Nyitókép forrása: TV2