Barion Pixel Az utolsó léghajlító sorozatot készített a Netflix és már az első hangulatcsinálót is láthatjuk – Coloré

Az utolsó léghajlító sorozatot készített a Netflix és már az első hangulatcsinálót is láthatjuk

2023. 06. 19.

Az epikus történet, Az utolsó léghajlító nyolcrészes sorozat változata 2024-ben lesz látható a streaming platformon.

Avatar: az utolsó léghajlító címmel érkezik jövőre a Netflix kínálatába az új fantasy sorozat. A főszereplők Gordon Cormier (Aang), Ian Ousley (Sokka), Kiawentiio (Katara) és Dallas Liu (Zuko herceg), akik mind részt vettek a brazíliai Tudum fesztiválon, amely a Netflix nagy eseménye, és egy jó csomó újdonságát be is harangozta a rendezvényen.

Az utolsó léghajlító
Forrás: Netflix

A készülő sorozat a szeretett animációs sorozat élőszereplős újragondolása, amely Aangot, az ifjú Avatárt követi, amint megtanulja elsajátítani a négy elem uralmát (Víz, Föld, Tűz és Levegő), hogy helyreállítsa az egyensúlyt a félelmetes Tűz Nemzete által fenyegetett világban.

A négy nemzet egykor harmóniában élt, az Avatárral, aki mind a négy elem ura, és békét őrzött köztük. Minden megváltozott, amikor a Tűz népe megtámadta és kiirtotta a légi nomádokat, ami a tűzidomárok első lépése volt a világ meghódítása felé. Mivel az Avatar jelenlegi inkarnációja még nem fedte fel magát, a világ elvesztette a reményt. De mint a fény a sötétben, felvillan a remény, amikor Aang (Cormier), egy fiatal légi nomád – és egyben fajtája utolsó tagja – felfedezi képességeit és felkészül a feladatra, hogy elfoglalja az őt megillető helyet, mint a következő Avatar.

A Netflix kedvcsináló teasere sokat még nem árul el a majdani szériáról. 2010-ben készült egy filmes változat is Aang legendájának feldolgozásáról, szintén Az utolsó léghajlító címmel, és habár a rajongók és a kritikusok is szerették, sosem készült el a folytatás, így nem kapott lezárást a történet.

Az utolsó léghajlító
Forrás: Netflix

Aki tehát ismeri a filmet vagy az animációs sorozatot, tudja mire számíthat cselekményben, de biztosak lehetünk benne, hogy a Netflix a legszínesebb, leglátványosabb és legmodernebb módon mutatja majd be a szeretett klasszikust.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Netflix