Az NSYNC egykori énekese apa lett, méghozzá duplán

Az énekes és férje az Instagramon posztolták a mini NSYNC újraegyesülést, Joey Fatone és Chris Kirkpatrick mosolygós képével, akik az öthetes babáikat tartják a kezükben.

Az NSYNC tagjai már bőven 40 felett járnak, és a legtöbben családos emberek. Most pedig végre Lance Bass is boldog apuka lett, hiszen neki, és férjének, Michael Turchinnak megszülettek az ikreik.

Mtv Video Music Awards 2013 Press Room
Forrás: Northfoto

Az újdonsült apuka 5 hetes babáival, Violet Bettyvel és Alexander Jamesszel felkereste két egykori popsztár kollegáját, Joeyt és Christ, így nemcsak a babázásnak, de egy mini NSYNC reunionnak is tanúi lehettek a rajongók.

Lance egy fotóval mutatta meg, mennyire örülnek egykori bandatársai is az apró ikreknek, ahogy karjukba veszik őket. A fotó alá a következő mondatot írta: „A két legjobb apa, akit ismerek.”

Az ikrek október 13-án születtek, egy béranya segítségével. Lance Bass elárulta, hogy hihetetlenül boldogok, és örülnek a rengeteg jókívánságnak, de azért nem olyan könnyű az első pár hét. Napok óta nem alszik, és bizony sok mindent meg kell tanulni az apróságok körüli teendőkből. A zenész és férje, Michael 2014 óta házasok. Turchin majd 10 évvel fiatalabb a popsztárnál és egyébként feltörekvő színész.

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

100 km/h-t meghaladó széllökésekre készülhetünk