Az internet nem felejt! Ezt pedig Justin Timberlake is jól tudja

Nem könnyű a hírességek élete...

Borítókép forrása: YouTube

Hiszen folyamatosan a nyomukban vannak a fotósok, akik a legrosszabb pillanataikat is képesek megörökíteni. Egy-egy kép pedig több évig – Justin Timberlake esetében 20 évig – is kísérthetnek egy ismert személyiséget.

Az énekes még a 90-es években – karrierje hajnalán – jelent meg akkori szerelmével, Britney Spears-el a 2001-es American Music Awards díjátadón, ahova boldog szerelmesként egymáshoz öltöztek. Bár ezzel az összetartozásukat akarták szimbolizálni, mégis ők lettek az est legrosszabbul öltözött sztárjai, akiknek akkori ízlésficama ma is ott él mindenki emlékezetében. Sőt, mi több az internet emlékezetébe, hiszen úton útfélen felbukkan az akkor készült közös képük.

Timberlake egy interjúban árulta el, hogy mennyire zavaró, hogy bármi, ami felkerül a világhálóra soha többé nem tüntethető el. Állítása szerint akkor jó ötletnek tűnt talpig farmerbe öltözni és egy percig sem gondolta, hogy ilyen sokáig hatással lesz az emberekre.

„Van néhány pillanat a 90-es években, amit szívesen kitörölnék, és örökre a feledés homályába száműznék, de sajnos hiába törlöm a memóriám, az internet nem felejt.”

Az egykori álompárról készült kép egyébként idén lett 20 éves, így nem csoda, hogy újra elárasztotta a közösségi felületeket.

Forrás: Dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!
NEKED AJÁNLJUK

Ana de Armas újra szerelmes – Ő lenne az új választottja