Barion Pixel Érkezik az AZ előzménysorozata, méghozzá az HBO Max kínálatába – Ezt tudni a szériáról – Coloré

Érkezik az AZ előzménysorozata, méghozzá az HBO Max kínálatába – Ezt tudni a szériáról

2023. 02. 24.

Egy külföldi lap értesülései szerint az HBO Max hivatalosan is berendelte a „Welcome to Derry” című „AZ” előzménysorozatát.

A sorozatról 2022 márciusában keltek szárnyra először pletykák, mára viszont már hivatalos, hogy az elképesztő bevételt és sikert elért Stephen King filmadaptációk előzményei egy teljes szériát kapnak majd a népszerű streaming szolgáltatón.

A cselekmény pontos részleteit még most is titokban tartják, de annyit mégiscsak tudni, hogy Stephen King „AZ” univerzumának világában játszódik majd, amely szorosan kapcsolódik majd a regényhez. Andy Muschietti rendezte AZ filmek együttesen több mint 1,1 milliárd dollár bevételt hoztak a konyhára a bemutatáskor, ezért is most is hasonló sikereket várnak a produkciótól.

AZ
Forrás: Northfoto

Nagyon örülünk, hogy folytathatjuk ezt az ikonikus franchise-t a zseniális Andy és Barbara Muschiettivel, Jason Fuchsszal és Brad Caleb Kane-nel.

– mondta Sarah Aubrey, az HBO Max eredeti tartalomért felelős vezetője.

Ez az előzmény kibővíti az „AZ” történetét és még mélyebbre viszi a rajongókat Derry félelmetes, elbűvölő városába.

A rendezői székben ismét Andy Muschiettit és Barbara Muschiettit köszönthetjük majd, a forgatókönyvet pedig Jason Fuchs fogja írni. A sorozat cselekménye feltehetőleg a hatvanas évek elején fog játszódni, a forgatások pedig egy hónap múlva, áprilisban kezdődnek.

AZ

Forrás: Northfoto

A lehetséges szereplőkről és a premierdátumról még nem árultak el semmit, de sokan örülnének, ha a jól ismert egykori színészek térnének vissza a hamarosan gyártás alá kerülő Welcome to Derry című szériában.

1990-ben egyébként szintén készült egy két részes filmadaptáció Tim Curry főszereplésével, ami nagy siker volt a közönség körében.

A hír természetesen a regény írójához, Stephen Kinghez is eljutott, aki így kommentálta a készülő AZ előzménysorozatot:

Izgatott vagyok, hogy Derry, Maine legkísértetiesebb városának a sztorija folytatódik, és örülök neki, hogy Andy Muschietti rendezi majd ezt a hátborzongató karnevált egy agytröszttel együtt, beleértve Barbarát, a tehetséges testvérét. Vörös léggömbök mindenütt!

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/az-elozmenysorozat/