Barion Pixel Újra együtt a 2000-es évek álompárja? Ashanti és Nelly kéz a kézben mutatkoztak – Coloré

Újra együtt a 2000-es évek álompárja? Ashanti és Nelly kéz a kézben mutatkoztak

2023. 04. 25.

A kétezres évek rajongott popsztárjai, Ashanti és Nelly most is kéz a kézben jelentek meg egy eseményen.

Ashanti és Nelly rajongói kétségtelenül izgatottá váltak, amikor a hétvégén a közösségi médiában körbejárt az a videót, ami arra utal, hogy a régóta se veled, se nélküled kapcsolatban álló zenészek ténylegesen egy párt alkotnak. A Grammy-díjas énekesnő és a 48 éves rapper 10 évig alkottak szerelmespárt, de 2013 táján szakításra került a sor. Azóta sokszor előfordult, hogy együtt látták őket, amit általában egy mosollyal reagáltak le, vagy azt mondták, hogy nagyon jó barátok.

A két zenész nemrég Las Vegasban tűnt fel, hogy megnézzék a teltházas Gervonta Davis vs. Ryan Garcia bokszmérkőzést a T-Mobile Arénában. A két sztár egymás mellett ülve, érezhető összhangban nézte a mérkőzést, később pedig Nellyt és a 42 éves Ashantit kézen fogva látták a sportesemény után készült felvételeken.

A Hot in Here előadója és a gyönyörű díva mindig is sejtelmes volt, ha kapcsolatukról kérdezték őket. 2005-ben Ashanti elismerte, hogy sok időt töltenek együtt, de azt is hozzátette, nem a klasszikus barát-barátnő státuszban vannak. Majd 2008-ban már utalt arra, hogy a jövőben elképzelhető egy eljegyzés. 2013-ban pedig, mikor Nelly-ről kérdezték, kacagva annyit mondott:

Ki mondta, hogy mi kapcsolatban vagyunk?

Ashanti és Nelly
Forrás: Jason Merritt/Getty Images

Az előadóknak közös számuk és klipjük is van, a Body On Me, ami élő bizonyíték arra, milyen erős is köztük az a bizonyos kémia. Nos, talán sosem derül ki, mi is van közöttük, mert nem akarják a nyilvánosság orrára kötni, de az biztos, hogy ők ketten szeretik és tisztelik egymást, az együtt töltött idő igazolta már, hogy a kötelék erős.

Forrás: People
Borítókép forrása: Steve Mack/Getty Images